sâmbătă

Lenjerii de pat pentru un somn odihnitor




Lenjeria de pat este o alegere foarte importanta pentru ca o lenjerie de pat bine aleasa poate face diferenta intre un somn nesatisfacator si un somn de buna calitate. Este important sa alegeti lenjerii din materiale naturale, moi, care sa permita pielii sa respire si care sa creeze un contact foarte placut la atingerea pielii.
Pentru un rasfat al somnului garantat gasiti lenjeriile de pat perfecte doar pe CumparaMisim.ro. ( pentru ca doar aici cumparam si economisim, desigur!)

http://cumparamisim.ro

Gasim aici lenjerii de pat rafinate, elegante, cu imprimeuri 3D plus alte modele, fabricate din bumbac 100%, bumbac satinat, Damasc, Jacquard, Piquet la cele mai bune preturi de pe piata. Seriozitatea si profesionalismul ii fac sa fie printre cei mai buni. Lenjeriile sunt produse, majoritatea, in Romania, la Pucioasa si sunt semnalate cu un stegulet in partea dreapta a produsului. 

http://cumparamisim.ro/lenjerii-pat-damasc?product_id=426
http://cumparamisim.ro/lenjerii-pat-damasc?product_id=427
Mi-au atras atentia si aici lenjeriile din damasc - preferatele mele; sunt simple, in culori uni si sunt ideale pentru spatii comerciale, pentru hoteluri, camine sau pensiuni, dar si pentru dormitorul fiecaruia din noi. Sunt foarte comode si usor de intretinut. Spalarea lor intr-un mod corespunzator, le garanteaza o durata foarte mare de viata. In timp, dupa spalari dese, nu-si pierd proprietatile si nu-si modifica forma sau culoarea, ceea ce le face sa fie foarte cautate. 
Aceste lenjerii sunt usor de asortat si se gasesc aici in orice culoare- asa ca veti gasi cu siguranta una care sa se potriveasca perfect cu cromatica dormitorului sau camerei in care doriti s-o utilizati. Eu am ales deja albastrul marii inspumate si galbenul soarelui torid de vara. 
Nu-i asa ca sunt minunate!?




Lenjeriile de pat sunt confectionate din tesatura de bumbac 100% tip Damasc Linear. Pachetul contine: cearceaf de pat(240x240 cm.), cearceaf pilota (200x230 cm.), fete de perna 2buc. (50x70 cm.). Comanda online se face foarte usor, apasand butonul ,,Adauga in cos" din dreptul produsului dorit, apoi puteti completa formularul cu datele dv. si in cel mai scurt timp veti fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii (Luni-Vineri de la 10.00 la 18.00). Comanda va ajunge in maxim 48 de ore lucratoare in functie de zona in care locuiti. Transportul este gratuit daca comanda depaseste 400 de lei iar plata se face la primirea coletului. Daca nu sunteti multumiti de produsul comandat (alta culoare, alt model) produsul poate fi returant in termen de 14 zile.
Pentru ca site-ul are oferte si promotii care de care mai avantajoase, va las sa va alegeti o lenjerie ca cea a hotelurilor de 5*!!! Ofera-ti, deci, clipe de rasfat chiar la tine acasa!

http://cumparamisim.ro/index.php?route=product/category&path=59

http://cumparamisim.ro
Reincarcati-va bateriile dormind in cele mai frumoase lenjerii de pat!

Niciun comentariu: