marți

O viata fara zgomot

De cum a venit vara si au crescut alarmant temperaturile, noptile au devit un chin pentru mine. Locuiesc la bloc, intr-o zona linistita, credeam eu. Dar am vazut ca-n vara asta toti circula numai cu masina, mai ales noaptea. Si toti, pe straduta mea! In plus avem sub obladuire o haita de caini batrani care seara de seara urla serenade lunii. O feerie, ce mai...



Am inchis geamurile, am tras obloanele, draperiile groase (auzisem eu ca ajuta si astea)..degeaba. In fiecare seara concert: cainii + astia cu zgomotul rotilor si viteza in sange.  Am rezistat o luna, dar la inceputul lui iulie am inceput sa caut solutii pentru o izolare fonica ca lumea. Nu mai rezistam! 



Am auzit vorbindu-se de numeroase sisteme de izolare termica si fonica a zidurilor, planseelor; de la vechile cofrage de oua (serios, nu rade!) pana la buretele piramidal, placi fonoabsorbante, adezivi pentru izolare fonica, vata minerala. Totusi, problema cea mai mare stiam ca o reprezinta elementele de tamplarie, deoarece pe aici patrunde aproximativ 90% din zgomot. 

M-am intrebat, atunci, care sunt cele mai bune ferestre pentru a izola fonic incaperile de zomotul de afara? Si unde le gasesc?

Dupa indelungi cautari am gasit termopane de buna calitate si preturi fara concurenta la www.klador.ro.

www.klador.ro


SC Klador Trust SRL comercializeaza si monteaza tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, geamuri termopane in conditii avantajoase ca pret si calitate, iar transportul si montajul este gratuit in Bucuresti si in zonele limitrofe, ceea ce este de apreciat. Si pentru ca aveau o gama variata de termopane ( cu deschidere simpla, dubla, culisanta, osciloculisanta, batanta, dublu batante, oscilobatante, basculante, glisante, armonice) mi-a fost cam greu sa ma hotarasc ( deh, sunt balanta, doar stiti).


*profilele sunt realizate din PVC, aluminiu sau lemn,
*ofera cadrul perfect pentru orice fel de viziune de proiectare,
*toate ferestrele sunt consolidate metalic, asigurand protectie impotriva spargerilor.
Ceea ce m-a bucurat enorm este ca termopanele acestea dragute vor face ca apartamentul meu sa fie eficient si din punct de vedere energetic. Economisirea energiei si utilizarea eficienta a acesteia este decisiva pentru fiecare cladire. De aceea toate conceptele sistemelor cu tamplarie PVC se bazeaza pe 3 coloane de eficienta energetica:
*reducerea pierderilor de energie,
*utilizarea eficienta a energiei,
*generarea eficienta a energiei.
Sistemele de ferestre sunt facute din materiale garantate pentru a rezista la capriciile vremii, nu necesita o manipulare speciala si au o viata lunga. Sunt construite sa reziste impotriva decolararii, deformarii si contractiilor ca urmare a conditiilor extreme de temperatura.

Si, ca sa te convingi si tu ca am ales ce-i mai bun, priveste aici:


Asa ca, daca si tu ai probleme cu zgomotul de afara, un singur clic te poate face fericit! 
http://www.klador.ro

O viata plina de muzica, nu zgomot!

Niciun comentariu: