miercuri


SMART SHOPPING LA 

http://www.kalapod.ro


Sunt obsedata de pantofi, recunosc! Iubesc pantofii in toate formele, marimile si culorile.

Cand, in sfarsit ma gandeam ca am atins pragul de ,,mai mult decat suficient" la categoria pantofiori, am gasit Kalapod.ro, locul unde pantofii sunt un fel de religie. Un brand complet nou pe piata de pantofi din Romania care isi propune sa sparga tiparele cu care ne-am obisnuit, printr-un concept inedit: ,,comert in favoarea dumneavoastra". Si ce-mi place cum suna!!!


http://www.kalapod.ro

Fie ca te gandesti la un pantof de ocazie, fie la un pantof lejer, in care sa te simti bine zi de zi sau la pantofii sport cu care sa poti face miscare confortabil, la Kalapod gasesti tot ce-ti trebuie; gasesti pantofi ieftini de calitate foarte buna! 


Stilul Kalapod se bazeaza pe nevoia clientului, avand ca reguli prioritare preturile fara concurenta, stocuri noi saptamanal, culori incitante si prietenoase, modele europene, care ofera un raport bun calitate/ pret pentru fiecare produs. Veti indragi produsele la prima vedere si va fi foarte greu sa va alegeti preferatele (eu am comandat acelasi model de pantofi, pe rosu si negru- erau irezistibile ambele)


Avand o gama larga de produse (pantofi, ghete, cizme, balerini, sandale, pantofi sport, slapi, sneakers pentru dama, barbati si chiar copii) Kalapod reuseste sa te reprezinte purtandu-i. 

        Pantofii pot fi cei mai buni prieteni ai fetelor (in afara de diamante, bineinteles); ei ne dau incredere si forta, feminitate si siguranta. Ei pot transforma o zi banala intr-o zi fenomenala si n-am auzit inca pe nimeni spunand ,,prea multi pantofi". Cred ca si tu esti de acord cu mine ca o super-fata trebuie sa poarte super-pantofi! Si la Kalapod gasim numai incaltaminte de calitate.
Asa ca acesti pantofiori minunati vor deveni urmatoarea mea comanda on line. Imi place culoarea si materialul (piele ecologica atat la interior cat si exterior) si tocul de 13 cm. (wow!!!)

http://www.kalapod.ro/pantofi-dama-ivona-rosii-7652806.html

Adevarul e ca exista o mie de motive pentru care e mai bine sa cumperi de pe net, iar Kalapod are mereu oferte de neegalat. Au livrare gratuita la orice comanda mai mare de 99 de lei si daca te abonezi la newsletter primesti un voucher de reducere de 10 %. Asa ca ai toate motivele sa te aventurezi in lumea shopping-ului chiar acum. 



http://www.kalapod.ro/pantofi-ieftini/



Tu ce Kalapod preferi?

Niciun comentariu: