vineri

TotalMag, aproape de prieteni


Participand la Campania de pe BlogAwards am primit acest minunat cutit Mora Companion MG otel carbon.


TotalMag il recomanda pentru folosirea in constructii si industrie.
Eu zic ca este cutitul perfect pentru profesionisti, dar si pentru noi, amatorii de drumetii. Daca sunteti in cautarea unui cutit de camping ieftin, de inalta calitate, atunci nu cautati mai departe, pentru ca acesta este perfect. Cumpara unul acum!

Fabricat in Suedia de Morakniv, o companie care proiecteaza si fabrica cutite de cea mai inalta calitate, micul meu Companion este extrem de adaptabil si ascutit, are un maner brevetat deosebit de aderent, care  ofera o prindere ferma si confortabila ce duce la o manevrare usoara. L-am folosit cu placere si la activitati de taiere, tocare dar si la anumite tehnici de ,,sculptura" mai fine. 

Cutitul are o lama plana din otel carbon de duritate 59-60 HRC, cu o lungime de 10 cm si o grosime de doar 2 mm. si am obserat ca produce scantei, deci poate fi folosit si ca amnar! :D 
Cu o greutate de 107 g. Companion are un invelis robust din plastic turnat, de culoare verde militar, avand o gaura de scurgere si clip pentru curea.
Si daca nu v-am convins de calitatea acestui cutit, priviti aici:


Daca vreti sa fiti in siguranta in excursii sau drumetii nu uitati harta si cutitasul Mora de la TotalMag!


Calatorii minunate oriunde v-ati duce!


Pentru orice comanda aveti reducere de 10% daca folositi codul CORP11RC, adaugat la Observati, inainte de finalizarea comenzii.

Niciun comentariu: