vineri

Stralucire, eleganta, frumusete

E vara si preocuparea pentru felul in care aratam a crescut simtitor. Epilatul este una din preocuparile constante in lunile de vara cand rochitele si pantalonasii scurti pe care vrem sa-i purtam impun neaparat picioare ingrijite, fine si stralucitoare. 
Dar cum obtinem un astfel de efect?
Totul e atat de simplu...
Silk'n Glide iti asigura epilarea definitiva pentru tot restul vietii. Total Pro Beauty ne ofera primul epilator pentru care nu vei plati consumabile, iti va asigura 50.000 de impulsuri si va permite epilarea prin alunecare cu un impuls pe secunda. Avand o greutate de 200 grame aparatul se foloseste usor, utilizandu-se cu succes si pentru zonele delicate ale corpului. Energia redusa utilizata de Silk'n Glide are avantajul potentialului redus de a cauza arsuri sau complicatii, contribuind la siguranta ta generala. Poti vedea aici cum functioneaza:


Pentru ca sunteti prietenele mele v-as face cadou cate un epilator IPL la fiecare! Sa va arat cateva amice care n-au auzit inca de Silk'n Glide...
Ei, ce spuneti!? Urat, nu!?

Sunt sigura ca le recunoasteti- cu sau fara par! 

Ca sa nu aveti si voi astfel de surprize neplacute, va recomand cu drag acest produs.
Daca ai par nedorit si visezi la o piele matasoasa, epilatorul Silk'n Glide este solutia perfecta pentru tine. De ce sa nu-l cumperi acum?

Niciun comentariu: