joi

Ca la mama acasa


Sambata trecuta mi-am invitat verisoara care locuieste in Dubai, impreuna cu familia, la un spectacol de circ in Bucuresti. Pentru ca mai aveam vreo 2/3 ore la dispozitie m-am gandit sa le ofer o masa la restaurant. Facusem deja rezervare la un restaurant faimos. Dupa ce-am ocupat locurile, ne-am facut comozi, am asteptat pe cineva sa ne ia comanda...am asteptat...si-am asteptat...vreo 20 de minute, timp in care cei mici (verisoara mea are 4 puisori, cel mic, inca in carucior) s-au plictisit de alergat printre mese si de inspectat localul. Situatia devenise penibila, m-am ridicat sa caut pe cineva, am stigat..Nimic! Pustiu... Intr-un final, (cel mic incepuse deja ,,spectacolul"), apare o duduie care ne spune ca nu ne poate oferi nimic de mancare, ca n-au gaze. Daca dorim un suc... Nu, nu doream suc!

Intre timp sotul verisoarei mele butona telefonul de zor, am crezut c-o face de nervi. Nu, nici pe departe ...el deja facuse rezervare online la un restaurant in Piata Universitatii. M-am mirat ca a reusit asa repede sa gaseasca ce restaurant dorea. Si unul foarte bun- cu specific romanesc, a poftit la sarmale cu mamaliguta. A reusit sa faca rezervare in timp ce noi ne pregateam de plecare. 
Restaurantul ales a meritat toata asteptarea, mancarea ,,ca la mama acasa", ambient si personal amabil. 
Aproape am uitat de incidentul de mai inainte. Vorba lui Wilde - Dupa o masa copioasa putem ierta pe oricine! 

L-am intrebat pe Said cum a reusit?

http://www.cerestaurant.ro                                     http://www.cerestaurant.ro

Un simplu clic pe cerestaurant. ro si treaba e ca si rezolvata- alegi specificul restaurantului, poti rasfoi meniul si sa faci rezervare. S-a mirat ca nu stiu de acest site, el il foloseste de fiecare data cand vine in Bucuresti, cu afaceri. Datorita lui, acum stiu si eu! 
Si v-am spus si voua, ca sa nu patiti ca mine!

Si sa nu-mi spuneti ca stiati deja de site!

Niciun comentariu: