miercuri

Spirit de invingator

Romanilor le place sa cumpere produse de calitate, performante, inovatoare, indraznete. De ce sa nu alegem brand-urile romanesti pentru acestea?! Mai ales daca ele indeplinesc orice dorinta, la preturi rezonabile. Pot garanta ca fiecare roman a folosit cel putin o data un Allview sau cel putin si-a dorit acest lucru.
Imi plac ideile vizionare ale celor de la Allview, conceptele indraznete si curajoase si ideea de a creea produse la standarde superioare care au la baza un raport pret-calitate foarte corect. 
http://allview.ro/x2-soul-lite.html
Cred ca stiti ca Allview a lansat de curand X2 Soul Lite- cel mai ieftin telefon din gama Soul. Cu un design elegant, un display IPS HD care reda culori clare si naturale, cu device-ul Dual SIM ce ofera posibilitati de conectivitate, navigare la viteze 4G de pana la 150 Mbps, noul smartphone este usor de utilizat, deoarece poate fi controlat printr-o serie de gesturi simple. Device-ul poate fi pornit, de exemplu, printr-o dubla atingere a display-ului si permite accesul in diferite aplicatii desenand o litera pe ecranul blocat. Ce-mi place cel mai mult la noul smartphone este sistemul de iluminare inteligenta, util in momentele in care dorim sa ne relaxam citind. Device-ul detecteaza privirea indreptata spre ecran si il mentine pornit iar atunci cand nu mai privim ecranul, acesta intra automat in stand-by.
X2 Soul Lite este la fel de energic ca tine! Stii ca o singura zi iti poate aduce mii de surprize si noul smartphone iti poate fi aproape in orice moment al zilei datorita energiei oferite de bateria de 2400mAh. Aceasta ofera cu pana la 25% mai multa autonomie in comparatie cu cel mai des utilizate baterii de smartphone-uri. Astfel, ai pana la 240 de ore in stand-by si pana la 625 de minute de convorbire. E maxim, nu!? Pentru cei super-energici exista si posibilitatea folosirii Modului Extrem- acesta prelungeste durata autonomiei bateriei prin transformarea meniului intr-unul minimalist, alb-negru, oferind acces la functiile de baza: Apeluri, Mesaje, Contacte si Ceas.
Si pentru ca noul X2 Soul Lite vrea sa fii tu insuti, ai la dispozitie mai multe teme pentru a-ti transforma telefonul intr-unul pe stilul tau, care sa se potriveasca perfect starii de spirit.
Si daca ai un spirit de invingator, stiu ca X2 Soul Lite e alegerea perfecta pentru tine! 

Daca esti fan Allview, participa si tu la Toamna Bloggerilor, campanie organizata de BlogAwards si poti castiga un smartphone! Multa bafta, prietene!

Niciun comentariu: