vineri

Activități cu cei mici de Halloween


Halloween-ul este una din sărbătorile care oferă ocazia petrecerii timpului în mod plăcut alături de întreaga familie. Nu lăsa pe cel mic să se bucure singur de această sărbătoare, o puteți face în familie, începând cu câteva zile înainte, chiar. Fiecare zi va fi mai frumoasă, cu activități noi și totdeauna lucrul în echipă dă rezultate foarte bune! Așa că, la treabă, părinți!!!
În primul rând trebuie să vă gândiți la un costum. La realizarea lui poate participa întreaga familie. Vă veți distra încercând să găsiți cele mai potrivite deghizări, vă asigur!
Sculptarea dovlecilor este activitatea cea mai îndrăgită de copii. De la alegerea lor, la sculptare sau decorare, toți vor participa la această activitate plini de voioșie. Cei mici își vor da frâu liber imaginației și creativității, pe când cei mari vor avea parte de o doză bună de relaxare și amuzament, o activitate perfectă pentru a scăpa de stresul zilnic.
 Puteți pregăti și decorațiuni pentru casă, păianjeni cu sau fără pânză, pisici negre sau dovleci sau orice credeți că va face plăcere celui mic.
De la decorațiuni pentru casă puteți trece cu ușurință la pregătirea mesei festive. Copilul va fi încântat de această idee, mai mult decât celelalte, cu siguranță. Vă asigur că spiritul acestei sărbători va uni întreaga familie.






1. Crenvuștii sunt foarte gustoși făcuți la cuptor, înveliți în aluat. În loc să-i acoperi complet cu aluat, înfășoară-i în fâșii ca niște mumii și lasă un capăt afară. Decorează ochii cu bucățele de masline sau boabe de piper și servește ,,mumiile” pe tavă invitaților.
2. Din aluat de biscuiți facem niște rulouri alungite la un capăt, le crestăm din loc in loc și adăugăm, prin presare, la capătul alungit, o migdală (unghia). Sfat: dacă unghia se desprinde la copt, se poate ,,lipi”cu dulceață de vișine. Pentru a înfricoșa invitații, degetele se pot introduce în topping sau colorant roșu. Puteți da degetelor și nuanță de verde (arată cu adevărat groaznic), puteți adăuga în aluat câteva picături de colorant alimentar natural din extract de mentă.

Așadar, petrecerea de Halloween nu trebuie neapărat să însemne participarea la un concurs de costume, puteți să profitați  de ocazie pentru a petrece mai mult timp în familie sau pentru a petrece alături de prieteni.

Niciun comentariu: