vineri

De vorbă cu un fotograf de nuntă din București



Se știe că fotograful face amintirile de la nuntă să fie nu numai plăcute ci și cele mai importante. Dacă ai norocul să găsești pe cineva care să fie, nu neapărat cel mai bun fotograf de nuntă, ci fotograful perfect pentru nunta ta, atunci sigur vei avea foto video nuntă de revăzut cu plăcere peste ani și ani.
Pentru ca acest lucru lucru să se întâmple nu ai nevoie de noroc, ci de puțină implicare din partea ta. Să nu crezi că vreun fotograf îți va intui dorințele 100%, el n-are de unde să știe că vrei poză după plecarea invitaților, dis de dimineață, pe malul Dunării, cu pasagerul în spate și vreo 10 mateloți care să te poarte pe umeri până la mire, în brațe. Îl urci frumușel în mașină și până ajungi în port,  să-i zici și că nu vrei să  ți se vadă alunița cu păr de pe umăr. E destul de simplu- se rezolvă totul printr-o comunicare eficentă cu al tău fotograf de nuntă.
Tot ce se întâmplă la nuntă- muzică, mâncare, invitați, servire, local, daruri, tort,etc.; toate fac ca evenimentul în sine să ne placă foarte mult, mult sau deloc. Cu timpul, mai devreme sau mai târziu, peste acestea se așterne uitarea, pentru aduceri aminte rămân fotografiile, așa că ai mare grijă ca să alegi un fotograf nuntă care să-ți facă amintirile minunate, de neuitat, de arătat strănepoților cu eternul ,,pe vremea mea...”melancolic, angelic.
Discuțiile cu fotograful trebuie să exprime clar ceea ce vă doriți, instantanee deosebite, cadre studiate, chestii de-astea...nu-i cere însă să te ,,scoată” mai slabă, că toți te știm așa, mai grasă...
Spune-i că nu vrei ca în majoritatea fotografiilor papionul mirelui să arate ca un avion în picaj, să te facă atentă și-l îndrepți tu, apoi ,,clic!”. Dacă vrei o fotografie cu tușica, cere-i-o; că n-are de unde să știe el că tușa Mioara de la Budești (care stă pe scaun de când a venit la nuntă), l-a plătit cu banii de pe grâu și că ea nu dorește decât o poză cu miresica. 
E indicat ca fotograful să-ți cunoască programul în totalitate, spune-i la ce oră să fie la biserică, la ce oră să se prezinte la restaurant, etc.Nu vei pierde niciun eveniment procedând astfel.

Vrei fotografii de care să te bucuri tot restul vieții tale?
Stai de vorbă cu un fotograf de nuntă din București...

Niciun comentariu: