luni

Azi am Ștampilat viitorul



Mi se spune ca am o clasa vesela, calda, primitoare, ca elevii mei sunt dornici sa vina la scoala si in zilele libere, ca lucreaza acasa cu placere si va spun sincer, rar am elevi care ,,au uitat caietul acasa" cand corectez tema! Asta pentru ca am incercat in fiecare an sa personalizez si sa individualizez sala de clasa, planificarea si materialele didactice pe care le folosesc la clasa, am tinut cont de dorintele celor mici si am reusit, impreuna, sa ne amenajam un spatiu propice invatarii si dezvoltarii. 
Sa va povestesc cum a pornit ideea cu stampilatul...
Anul trecut mi-am facut la Colop o stampila pentru a personaliza proiectele si activitatile pe care le desfasuram la clasa mea, de cele pe care le organizam pe scoala, cu elevii mai mari, ca si coordonator responsabil cu proiectele si programele educative scolare si extrascolare. Si pentru ca meseria mea se identifica, in trecut, cu creionul rosu, am ales sa fiu, pentru elevii mei, o intrega paleta de culori. M-am bucurat deoarece Colop mi-a oferit personalizare la cel mai inalt nivel!!!
Si pentru ca cei mici isi doreau de mult si ei stampile, ,,ca doamna", le-am aratat cum sa si le confectioneze singuri din...legume. Si pentru ca tema zilei a fost,,Ce vrei sa devii?" iar elevii mei sunt foarte isteti, le-am sugerat sa-si aleaga un simbol de ,,cioplit". 
                                    

A fost distractiv, recunosc, nu numai pentru ei:  aveam, asadar in clasa, viitori cosmonauti care visau sa se ,,plimbe" printre stele, aviatori; un padurar care a ,,cioplit" asa de frumos un brad; o fetita ce isi doreste sa ajunga ,,doctor de inimi" :) cativa politisti si avocati (hei, da, recunosc ca nu am vazut ,,din prima" ciocanul), mai am in clasa 2 veterinari, vreo 2 profesori si 3 fotbalisti. Ne-am stampilat, la final, toate caietele, pentru personalizare si ne-am laudat in fata parintilor cu ele.
Le-am prezentat, apoi, si cum ar arata stampilele lor ,,pe bune", la Colop. Au fost incantati si ei, si parintii de activitatea noastra.         













Daca aveti nevoie 
si voi de o stampila, va recomand cu incredere Colop!!!
http://www.colop.ro/
-articol scris pentru SuperBlog 2015-

Niciun comentariu: