vineri

Te-ai plictisit? Citeste un tricou!



Azi am fost in capitala si spre deosebire de alte dati, cand veneam acasa obosita, acum, desi toata ziua am mers mult pe jos, sunt inca energica si plina de voie buna. Sa va spun si motivul. 
Am mers cateva statii cu metroul. Si ce am observat, m-a bucurat- oamenii citesc, si nu ziare de scandal, cum vedeam pana acum, ci carti, multe carti- carti pe care le-am citit sau pe care le voi citi, poate si eu. Multe titluri interesante, carti de calitate, recunosc ca am zarit si vreo doua volume de S.Brown (literatura facila, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar fiecare cu gustul lui); cartile pareau sa-i atraga pe cititori intr-o lume magica, timp de cateva statii, leganati usor, fiecare in scaunul sau, tinand povestea dintre file in palme, ca pe un tezaur. Wow, ce incantare!
Recunosc ca-mi place sa citesc! Citesc orice, carti, ziare, reviste, pana si tricouri! Ador sa citesc mesaje pe tricouri! Si am avut ce sa citesc, ca am intalnit destui ,,mesageri”azi. Unele tricouri pot alcatui cu usurinta un volum intreg, recunosc ca n-am reusit sa le deslusesc pe toate. Desi, din obisnuinta incep sa citesc, chit ca am vazut lungimea kilometrica a mesajului, incetinesc pasul, tintesc pieptul tipului si sucesc capul sa prind cuvintele de sub brate sau burta. Imi vine sa-i spun tipului sa stea pe loc, sa citesc tot, poate ca-mi place mesajul si-mi fac si eu un tricou la fel! Sunt sigura ca nu voi purta nicodata un tricou cu mesaj care nu va fi citit pentru ca eu stiu cel mai bun loc unde pot sa-mi personalizez tricourile - la Tshirts! 
Aici puteti alege dintre sutele de modele prezentate sau sa alegeti chiar voi mesaje si fotografii preferate. Comanda se face facil (alegeti culoarea tricoului, marimea si personalizati) iar livrarea coletului dureaza maxim 3 zile, plata se poate face ramburs sau cu cardul, dupa cum preferati.

Pentru ca-mi plac mesajele pe tricouri, am si eu cateva cu care vreau sa ma laud. Nu le-am etalat decat pe cele mai ,,cuminti”, dar va asigur ca pe site gasiti mega-, extra-, super mesaje pe tricouri! 
Si sa va dau un pont: cand sunt in pana de idei pentru cadouri personalizate, aleg de fiecare data un tricou. Succesul e garantat! 

Ultima comanda - un tricou fanny pentru un coleg foarte timid, foarte tanar, foarte cuminte, foarte destept, etc. Sper sa-l poarte cu placere! :D 
Iar sotului meu i-am pregatit o surpriza- un tricou cu mesaj extraordinar! Stiu ca o sa-l poarte, pentru ca va fi singurul calcat!



Articol publicat pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu: