vineri

Goana dupa cadouri


Si aici nu este vorba despre binecunoscutul film in care Arnold Schwazenegger cauta cu disperare pentru fiul sau, in Ajunul Craciunului, o jucarie Turbo Man. Desi nici eu nu voi fi departe de subiect...pentru ca se apropie cu pasi repezi luna decembrie, luna cadourilor si deci, inevitabil...goana dupa cadouri.
Decembrie este pentru multi dintre noi cea mai frumoasa luna a anului: sarbatori petrecute in familie, cadouri, zambete, colinde, caldura primitoare de acasa si gandul la mirosul de cozonac ne fac sa fim mai buni si mai darnici.
Pentru ca nu vreau sa iau parte, ca anul trecut, la aglomeratia si nebunia din hypermarket-uri in preajma Sarbatorilor, mi-am alcatuit cu constiinciozitate lista cu ,,destinatari" si idei de cadouri de Craciun.
Astfel ca pentru dragile mele prietene m-am gandit la cateva specialitati dulci: celebrul panettone, cutii cu praline belgiene umplute cu coniac si cirese, fursecuri daneze cu capsuni, alaturi de nelipsita cafea naturala, ciocolata calda delicioasa sau sortimente speciale de ceai verde sau negru. Prietenele mele vor fi incantate, desigur, ca in fiecare an!
Domnilor ce pot sa le ofer in afara de un vin bun, de calitate?!- niciodata nu vei da gres cu un Cabernet Sauvignon sau un Chardonnays, un bitter delicios sau, desigur, o sampanie savuroasa, fina si fructata sau, poate, o sticla de votka speciala, perfecta pentru zilele geroase de iarna.
Pentru cei mici m-am gandit la cadouri dulci, inedite, surprinzatoare: briose delicioase din ciocolata, praline fine si drajeuri savuroase, fursecuri crocante, turta dulce germana, biscuti sarati sau dulci, specialitati de ciocolata. Exact ce le place: sa nu stie cu care sa inceapa mai repede (cei care au copii, stiu despre ce vorbesc). Sau casete cu desenele animate preferate- cu acestea nu dai gres niciodata!
In goana dupa cadouri, ,,navigand" pe net in cautarea celor mai bune sortimente de produse, le-am gasit deja asezate frumos in cosuri KarinGifts. Ce usurare!!!
http://www.karingifts.ro/
Ideea lor era de fapt ideea mea, dar ambalata mai frumos! Ce poate fi mai placut decat sa oferi un cos care sa cuprinda cadouri pentru intreaga familie? Aveam in cos specialitati dulci pentru doamne, bautura pe alese pentru domni si o multime de bunatati pentru cei mici. Am gasit cadoul perfect la KarinGifts! 
Ce este si mai minunat aici e ca poti sa personalizezi aceste cosuri cadou Craciun! Alegi produsele preferate dupa gust si buget iar ei iti trimit oferte personalizate. E foarte usor si placut acum sa pregatesti cadourile pentru cei dragi, nu!?


Listeaza produsele preferate si lasa totul in grija specialistilor KarinGifts! Asa va avea destul timp si Mos Craciun sa-si printeze toate listele!

Cumparaturi placute pentru sarbatori fericite!!!

Niciun comentariu: