miercuri

In sezonul rece parul are nevoie de extra-protectie!

Un par bogat, lung, matasos... Orice femeie viseaza la un par fara cusur, pe care sa-l poata etala zi de zi. Insa putine femei se pot lauda cu un astfel de par. Se spune ca parul este un barometru al sanatatii - un par frumos, sanatos si stralucitor nu este doar dovada unui aspect ingrijit, ci este semnul unei sanatati generale bune. Orice dezechilibru resimtit la nivelul organismului, sustin specialistii, se observa imediat si la nivelul parului. Printre problemele frecvent intalnite ale parului se numara aparitia firelor albe, caderea parului si matreata. Medicii dermatologi impreuna cu cosmeticienii spun ca principalele cauze ale aparitiei problemelor capilare sunt mostenirea genetica sau existenta unui dezechilibru in organism.
Cum reusim sa luptam, totusi, impotriva acestor probleme, mai ales acum, cand se apropie sezonul rece?!
Schimbarea sezonului inseamna si necesitatea schimbarii ritualurilor de ingrijire, in vederea pastrarii sanatatii parului. Acestea tin mai mult de tratamentul pe care il aplici parului si nu de modul in care-ti porti podoaba capilara. Fie lung, scurt sau mediu, cret, drept sau doar usor ondulat, daca stii sa alegi produsele potrivite, pana si Rapunzel va fi invidioasa pe parul tau!
In sezonul rece parul are nevoie de extra-protectie. Si de ce sa nu folosim o gama inovatoare dedicata ingrijirii complete a parului, o gama care ajuta parul sa faca fata actiunilor distructive la care este supus zilnic si care sa poata mentine parul frumos si sanatos zi de zi!? Un ajutor de nadejde este doctorul personal al parului tau - Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice care a lansat Gerovital Tratament Expert - o gama ce cuprinde in total 22 de produse romanesti de calitate ce raspund diferitelor probleme specifice scalpului si firului de par. Folosite cu regularitate, produsele actioneaza eficient pentru a asigura un par sanatos si stralucitor in fiecare zi.
Aerul uscat, umiditatea si frigul ne degradeaza firul de par si ii pun in pericol sanatatea. Daca vara mai mergea sa sarim peste masca sau balsam in unele zile, acum trebuie sa fim constiincioase! Frigul si aerul uscat din incaperi deshidrateaza firul de par iar acesta se poate rupe mai usor. Hidratarea parului este foarte imporatanta in aceasta perioada. Deoarece petrecem mai putin timp la soare, pigmentii naturali din par isi pierd din culoare si parul isi pierde si el din stralucire. Aerul rece usuca si degradeaza mult mai mult. Foloseste, asadar, o masca nutritiva care sa-ti ofere hidratare si tonifiere permanenta, care reuseste sa ,,sigileze" firul de par si sa nu-i permita sa se usuce imediat.  
Frigul excesiv si vantul puternic din sezonul rece afecteaza in mod negativ structura firului de par, acesta devenind din ce in ce mai aspru, uscat, deteriorat. Pentru ca parul tau sa se bucure din nou de atentia cuvenita, dupa fiecare spalare foloseste un balsam pentru volum care va face ca firele de par rebele, lipsite de suplete sa fie doar o amintire. 
O ingrijire adecvata a parului inseamna si o dignosticare corecta a problemelor cu care acesta se confrunta si utilizarea produselor potrivite tipului de par. Foloseste cu incredere Farmec, produse romanesti de calitate - si mentine-ti, astfel, parul frumos si sanatos zi de zi, indiferent de anotimp!
Aceste produsele inovatoare romanesti, foarte eficiente, beneficiaza si de un ambalaj practic, cu un design modern si sunt disponibile la preturi extrem de accesibile in magazine si pe www.farmec.ro
Daca parul tau ar putea sa-si puna o dorinta, va asigur ca aceasta ar fi Gerovital Tratament Expert
Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu: