marți

Un carusel de experințe unice la Boutique Mall

https://www.b-mall.ro
Toată lumea este de acord cu faptul că sportul înseamnă sănătate. Dar dincolo de acest adevăr, sportul însemnă mult mai mult... În special pentru copii.
Activitățile fizice pentru un copil ar trebui să ocupe o mare parte din viața lui. Mai ales acum, când copilul are așa de multe teme și mirajul calculatorului este de neegalat. Lipsa mișcării duce inevitabil la afectarea sănătății fizice și mentale. Ajutați de părinți sau de scutirile medicale pe care le primesc gratuit de la medici, elevii fug de orele de sport, preferând să își petreacă timpul liber la calculator sau televizor. Deja știm că s-au înmulțit cazurile de diabet, hipertensiune, infarct- în rândul celor tineri. Astfel, în următorii ani vom avea o generație întreagă de tineri obezi și oameni bolnavi.
Copilul trebuie învățat de mic anumite lecții despre sănătate, îngrijire și alimentație. Niciodata nu va fi ,,prea devreme” ca el să cunoască anumite lecții despre sănătatea lui.
De aceea e importantă readucerea în atenția societății a celebrului dicton al lui Juvenal:,,Mens sana in corpore sano”.
Astazi există o varietate largă de încălțăminte sportivă pentru copii. Cele mai populare sunt adidașii și ghetele. În afară de acestea, există încălțăminte specială pentru fiecare gen de sport în parte: ghete de box, de fotbal, încălțăminte specială pentru tenis, baschet, golf, înot, etc.
Atunci cănd alegeți adidași pentru cei mici, trebuie să țineți seama de câteva lucruri:
*trebuie să optați pentru cei cu călcâiul tare care să-i fixeze talpa bine.
*partea din față trebuie să fie moale pentru evitarea bătăturilor. Botul adidașilor trebuie să fie elastic( astfel, în cazul unei lovituri, urmele dispar rapid).
*alegeți încălțămintea confecționată din materiale naturale pentru ca piciorul copilului să nu transpire.
*când alegeți o pereche de încălțăminte, aveți în vedere ce-i place copilului să facă. Să nu vă sperie varietatea de încălțăminte sportivă pentru copii din magazine; pur și simplu alegeți perechea potrivită, ținând cont de activitățile îndrăgite de copil. 










Pentru că anul trecut a fost respins proiectul prin care statul trebuia să achiziționeze echipament sportiv complet pentru toți elevii (pantofi sport, șort, tricou, jambiere, trening), uniforme și rechizite, împreună cu părinții elevilor mei am hotărât să cumpărăm sau să găsim sponsori pentru toate acestea. Încă din vară am stabilit modelul și culorile uniformelor, echipamentului sportiv și rechizitele necesare, inclusiv manualele și auxiliarele. Totul era pus pe hârtie, calculat; următorul pas era ca fiecare părinte să vină cu prețuri și site-uri preferate de unde să achiziționăm  cele necesare. Am reușit să luam uniformele, rechizitele și manualele, pentru că, deși domnul ministru a promis că fiecare copil va avea la începutul anului manuale, acest lucru nu s-a întâmplat. 
A mai rămas de luat doar echipamentul sportiv. La sugestia profesorului de sport am ales încălțăminte de alergare, 100% originale, de la producători renumiți, deci calitate garantată. Cea mai mare ,,problemă” a fost alegerea culorii - pentru că site-ul dispune de o gamă variată de culori și mărimi, pentru fiecare produs în parte. Până la urmă au hotărât că verdele e perfect și pentru fete și pentru băieți. 
Orice produs de aici poate deveni un cadou perfect pentru cei care iubesc sportul și desigur, foarte apreciat pentru calitate și aspect. Diversitatea produselor și catalogarea lor face ca orice achiziție să devină o plăcere, vei reuși să găsești, cu siguranță, într-un singur loc, zeci de lucruri de care ai nevoie.

Tu ce încălțăminte sport preferi!?

Niciun comentariu: