joi


Cadoul meu are un nume - Dwyn 



De ce?

Pentru că la Dwyn găsești tot ce-ți dorești, la cele mai bune prețuri. Este magazinul care oferă peste 25.000 de produse de cea mai bună calitate de la circa 200 de branduri internaționale premium și sute de promoții. Poți să comanzi și online, eu totdeauna am zis că-i mai ușor decât să te duci la magazin- pentru că la Dwyn în fiecare zi se mărește oferta de produse și comenzile sunt onorate în cel mult 24 de ore. E mult mai comod și ești mereu la zi cu noutățile. Siguranța produsului este asigurată și dacă constați că nu este ceea ce-ți trebuie poți returna în 14 zile, ceea ce mi se pare destul de convenabil. Poți să beneficiezi de ajutorul specialiștilor pentru orice informații legate de produsele dorite la orice oră, tocmai pentru a face cele mai bune alegeri. Plata se poate face cash în magazin/la livrare (pentru produsele comandate online), cu cardul la achiziționarea produsului din magazin, cu cardul online (au sistem 3D secure) și chiar și în rate.
Alte avantaje pe care le oferă Dwyn:
* dacă nu îți place produsul pe care l-ai achiziționat, oricând în perioada de garanție, îl poți da la schimb prin programul BUY BACK- astfel poți lua un alt produs, la preț redus.
* pentru fiecare produs cumpărat primești un număr de puncte de fidelitate ce pot fi folosite la cumpărarea altor produse, prețul de achiziție fiind diminuat prin aplicarea acestor puncte.
* dacă te abonezi la newsletter primești automat un voucher cadou de 10 lei și vei fi la curent mereu cu reducerile și promoțiile de pe site.
Pentru că nu vreau să ratez promoțiile de Black Friday de la Dwyn m-am abonat și eu la newsletter. Vreau să-mi fac un cadou frumos de sărbători.
Am pus deja ochii pe câteva televizoare, încă nu m-am hotărât pe care să-l iau. Un Samsung UE46F8000- cel mai apreciat televizor din seria F cu o tehnologie super-avansată sau un LED LG Smart TV 32LF650V cu 2 perechi de ochelari 3D? Voi ce mă sfătuiți?!

Eu aleg cu siguranță Dwyn!
Cadoul tău ce nume are?

Niciun comentariu: