joi


La Femme-locul fericirii tale

motto: Unii oameni cred că luxul este opusul sărăciei.
Nu este. Este opusul vulgarității. -Coco Chanel


Orice femeie cunoaște totul sau destul despre ,,alfabetul” modei. Un mod inteligent de a ne pune în valoare, de a evidenția tendințele modei și de a forma o echipă grozavă cu ținutele preferate este recunoașterea stilului care să ne reprezinte cu adevărat.
Nu este nicio noutate- femeile sunt înnebunite după haine. De orișice fel. 
http://www.lafemme.ro/
La Femme este un magazin de haine online, un univers virtual unde orice femeie își poate găsi fericirea: un singur obiect vestimentar care ne poate face să ne simțim ca niște regine, care să ne etaleze feminitatea, eleganța și delicatețea. 24 de ore, 7 zile din 7, o echipă grozavă plină de idei efervescente ne stă la dispoziție pentru a ne putea alege, cu un singur clic, ținuta perfectă, de la rochii casual sau de ocazie, cămăși smart casual și office dar și bluze avangardiste, pantaloni, jachete sau minunate accesorii. Fie că este vorba de felul în care ne îmbăcăm la muncă, acasă, la ocazii speciale sau nu, La Femme ne oferă cele mai bune variante.
,,Moda este ceea ce-ți este oferit de patru ori pe an de designeri. Stilul este ceea ce alegi”- Lauren Hutton 
Eu am ales La Femme!
Vrei să afli ce mai e trendy luna aceasta?
Rochia din dantelă neagră reprezintă în acest moment obiectul suprem al dorinței. În plus, dantela nu se va demoda niciodată și o poți purta în variante infinite de styling. Acest material atât de feminin, delicat și senzual, nu va dezamăgi nicodată pe nimeni, indiferent de tipologie sau vârstă. Materialele prețioase precum dantela și paietele sunt la mare căutare anul acesta iar pentru cele mai îndrăznețe se poartă chiar împreună, combinate pe acceași rochie. Se poartă mult dantela brodată din care se pot realiza diferite decupaje, care ulterior pot fi lipite pe un til transparent sau să se facă modele cât mai speciale. Nu se mai poartă rochiile dintr-o singură bucată, dintr-un singur material ci sunt mult mai apreciate cele care combină două tipuri de material sau chiar mai multe. La mare căutare în acest sezon este dantela 3D, care servește mai mult ca accesoriu pentru rochiile de ocazie. Sfatul meu este să aveți mare grijă la cantitate pentru că prea multă dantelă de acest tip poate transforma o rochie deosebită într-una kitschoasă. Ideal ar fi să combinați dantela 3D cu mătasea fluidă- numai așa nu veți da greș niciodată.
Dacă încă nu ai o rochie din dantelă este momentul să îți alegi una. 
Ca sursă de inspirație îți propun să fii elegantă într-o rochie de seară cu dantelă din noua colecție La Femme; rochia este un model din colecția primăvară-vară 2015 căptușită în totalitate, cu decolteul în V, atât în față, cât și în spate, unde este mai adânc și are garnitura șiret împletit. Este prevăzută cu push-up și pense, cu mărgele aplicate sub bust. Se inchide lateral stânga cu fermoar ascuns de 27 cm. Cum să nu te simți minunat și fericirea să nu ți se vadă pe fiecare por când poți să ai această minunăție cu un singur clic? 
Iată și câteva avantaje oferite de La Femme:
* transport gratuit pentru comenzi de peste 199,99 ron,
* 20% reducere la studente și/sau eleve,
* de ziua de naștere sau de nume ai 20% reducere și transport gratuit,
* 50 lei reducere la comenzi de peste 250 ron,
* posibilitatea plății hainelor în rate foarte avantajoase,
* garanția calității adaptate fiecărui stil.
,,Creează-ți propriul stil ... fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții”- Anna Wintour
 ALEGE La Femme!!!

Niciun comentariu: