duminică


PPT- aproape un Moș Crăciun



Dacă cu intrebarea ,,În ce mă îmbrac azi!?” îți începi și tu ziua de fiecare dată, înseamnă că avem multe lucruri în comun. 

Cu toate ne dorim să arătăm bine dar să nu fie nevoie să cheltuim prea mult. Știm, moda e trecătoare, nu are rost să investim o grămadă de bani în haine pe care știm că le vom purta numai un sezon! Câte din noi nu am căutat ore în șir rochii elegante, care să se potrivească mai multor ocazii și evenimente speciale și asta în criză de timp, desigur...și am găsit exact ce căutam în magazinul la care nu ne-am fi gândit niciodată că găsim astfel de lucruri.
Dacă știi ce haine se potrivesc stilului tău, caută întâi în magazinele cu un preț accesibil propriului buget, poate ai noroc și găsești aici ce-ți place. 
Majoritatea femeilor consideră că pentru a arăta perfect, e nevoie și de un buget mare. Obișnuiam să cred la fel ca majoritatea, că pentru a te îmbrăca bine/frumos e nevoie să scoți destul de multișor din buzunar. Total greșit!!!

Vreau să vă vorbesc despre un magazin drag mie, PPT, unde calitatea și diversitatea te fac să revii de fiecare dată cu plăcere -pentru că aici găsești de fiecare dată Prețuri pentru tine. 
Aici am descoperit că poți să te îmbraci la modă, cu haine foarte cool, unice, care să ți se potrivească ca o mănușă, calitative și, ce este cel mai important, la prețuri modice. Astfel, mi-am dat seama că nu trebuie să cheltuiești o avere pe haine de fițe, poți să arăți bine și cu mai puțini bani cheltuiți.
Ultima mea vizită la PPT-ul meu din Oltenița s-a finalizat cu o sacoșă plină de lucruri frumoase pentru ziua finei mele; cu o sumă destul de mică, am ales o mulțime de produse foarte drăguțe. Fina mea a fost tare încântată - și-a cumpărat tot ce și-a dorit.

Să vă arăt produsele și să vă spun și prețurile, ca să vă puteți da seama de afacerea pe care am făcut-o. 

Pantaloni la doar 25, 49 lei
http://www.ppt.ro/black-friday/femei/imbracaminte-femei/pantaloni-fata-maro-a00021182-01-mar









Pulover la doar 14,24 lei
   http://www.ppt.ro/black-friday/femei/imbracaminte-femei/pulover-fata-negru-a00021713-03-ngr
Botine crem la doar  36,54 lei
http://www.ppt.ro/black-friday/femei/incaltaminte-femei/botine-fata-crem-a00021789-01-crm









Geacă fată la doar 46,74 lei.
http://www.ppt.ro/black-friday/femei/imbracaminte-femei/geaca-fata-negru-a00021192-01-ngr








Totul a costat mai puțin de 150 de lei, nu vă vine să credeți, nu!? E foarte adevarat! 

Și nu uitați, de Black Fridey, PPT face ca prețurile mici să devină și mai mici!

Calitate la cele mai bune prețuri- asta găsiți întotdeauna la PPT!!! 

Și să vă mai spun un lucru care mă face să-mi fie  foarte drag acest magazin!? Pentru că PPT susține dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, inovare și solidaritate, pentru că-și dorește un viitor mai bun pentru copiii și tinerii din România.

Să vă spun!?...Vă spun! - acum câțiva ani, în cadrul unui proiect, elevii mei au fost plăcut surprinși de spiridușii PPT trimiși de Sfântul Nicolae. Asta pentru că eu am cei mai cuminți elevi și pentru că PPT susține dezvoltarea educativă și profesională a copiilor și tinerilor defavorizați. Încă o dată, mulțumim întregii echipe!









Bucuria din ochii celor mici face cât o mie de cuvinte!

Cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate, la cele mai mici prețuri, de pe PPT!

Niciun comentariu: