duminică



Motto: ,,Suntem ca două mașini cu rezervoarele pe jumătate goale, 
fiecare visând despre cealaltă că este o benzinărie”

Din dragoste pentru ea!


Cum pentru cine?! 
Pentru marea ta dragoste, pentru mașina ta!

Se știe clar că românii își iubesc mașinile. Doamne ferește ca motorul să nu toarcă ca pisica sau pe capotă să-și fi făcut nevoile vreo vrăbiuță. Nu băgăm cheia în contact până nu rezolvăm problema. 

Deunăzi am văzut un clip cu o astfel de dragoste: omul și mașina. Dragostea cere sacrificii, nu!? 

Și eu îmi iubesc mașina. Și îi arăt asta prin gesturi normale: îi schimb filtrele la timp, o spăl, îi bag motorină și ulei de cea mai bună calitate. Și cam atât! Recunosc că am nevoie de ea, deci o întrețin cât pot mai bine! Suntem inseparabile o bună bucată din zi. Dimineața plecăm împreună la lucru și seara, tot împreună, venim spre casă. Ca să funcționeze la cele mai bune standarde, caut cele mai bune produse pentru ea.
Și, apropos de ulei- în ultima perioadă am avut mari probleme cu depunerea rezidurilor și, implicit, performanța dragii mele mașinuțe a scăzut vizibil. Inițial, nu mi-am dat seama de unde vine slaba prestație a mașinii mele, dar după ce am schimbat uleiul, s-a văzut diferența. Și mașina mea mi-a mulțumit: toarce ca o pisicuță de fericită ce e!!!
Ca să nu căutați, ca mine, mult timp, cauza slabei prestații a mașinii voastre, să spun să încercați, de la început, uleiul Shell Helix Ultra, obținut prin tehnologia Pure Plus, care oferă un nivel ridicat de curățare și protecție, ceea ce aduce beneficii importante performanței motorului, inclusiv o curățare îmbunătățită, protecție la uzură și economie de combustibil.
Alege și tu Shell Helix Ultra pentru că:
*are cea mai bună protecție contra reziduurilor și uzurii - nici un alt ulei nu o poate depăși;
*lasă pistoanele mai curate cu până la 65% decât standardele industriei;
*reducere corespunzătoare a emisiilor ce duce la o economie îmbunătățită a combustibilului;
*Shell Helix Ultra este expresia revoluției tehnologice- utilizează tehnologie de curățare activă (ACT)- ce curăță motorul în timp ce-l protejează și evită depunerile, pentru un răspuns mai bun și manevrabilitate excelentă.
Dacă nu v-am convins eu, sper s-o fi făcut brazilianul Augusto Farfus, care folosește pentru mașina sa de curse același ulei ca și mine. În orice magazin Shell poți să ceri detalii despre acest parteneriat tehnic între Shell Helix Ultra obținut prin tehnologia ,,Plus Pure” și BMW MOTORSPORT. 
Shell Helix Ultra cu tehnologia PurePlus îndeplinește cele mai moderne cerințe ale industriei, obținând avize de la producători de seamă din industria motoarelor și a automobilelor din întreaga lume.

Pentru că-mi îndrăgesc foarte tare mașina, aleg Shell
Tu cât de mult îți iubești mașina!?

Niciun comentariu: