duminică

Aho, aho, de Anul Nou 

Un Allview ia-ți tu, cadou!

Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare spectaculoasă în România datorită serviciilor gratuite și facilităților atașate produselor sale. Telefoanele Allview oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în rețele diferite la cele mai mici prețuri, ceea ce face ca alegerea unui telefon cadou să fie floare la ureche.
Vă recomand un Allview X2 Soul Style pentru că oferă toate beneficiile pe care le aștepți de la un smartphone-performanță, fotografii perfecte, amintiri imortalizate, viață socială activă și un partener de încredere în afaceri. Sunt sigură că se potrivește oricărui stil.-, pentru că așa a fost și construit, cu stil! Are un aspect stălucitor datorită folosirii sticlei rezistente la zgârieturi-Asahi Glass-care protejează atât ecranul dar și partea din spate a smartphone-ului. Cu o grosime de numai 6,9 mm. și un design unibody fermecător, cu siguranță îți va oferi o utilizare plăcută și în același timp foarte facilă a telefonului. Și încă ceva foarte cool- device-ul are integrat un difuzor care nu reține praful. Așa-i că vă tentează!?
Și încă n-am terminat de lăudat această minunație. Știți că ador să fac fotografii, toate telefoanele pe care le-am avut aveau o cameră performantă. Aceasta are 13 MP cu LED Flash și 4 lentile integrate, una din ele din safir, cu filtru antireflexie și filtru UV. Iar camera frontală, că smartphone-ul dispune și de așa ceva, are 5 MP și este perfectă pentru selfie-uri, evidențiindu-ți fiecare zâmbet.
Încă un atuu al acestui telefon este diversitatea funcțiilor camerei foto - Touchfocus, HDR, Face detection, Gesture shot, Face beauty, Smile shot, Picture in picture mode, Motion track, Geotagging. De exemplu, dacă alegi funcția Slow Motion realizezi clipuri unice, pe care le poți apoi edita în funcție de preferințe. Iar înregistrarea video este Full HD, ceea ce face ca fiecare moment petrecut cu cei dragi să devină o amintire prețioasă.
Acum ai înțeles? E simplu! Allview X2 Soul Style înseamnă performanță. Cu un procesor Quad Core de 1,3 Ghz ce asigură o utilizare fluentă, cu 2 GB memorie RAM și o soluție grafică Mali T720 pentru fiecare gamer pasionat, telefonul acesta oferă experințe fantastice datorită rulării cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.
Nu ai cum să nu-ți dorești un astfel de gadget. De ce să nu începi anul cu un telefon nou, adaptat perfect stilului tău, oricare ar fi acela!? Și dacă ai blog participă și tu la campania BlogAwards, poate ai noroc și-l câștigi (pentru detalii -click pe imagine).
http://www.blogawards.ro/campania-allview-x2-soul-style/

Niciun comentariu: