luni


Am Tellur- am cele mai noi accesorii și gadgeturi de pe piață



În cadrul campaniei BuzzStore am primit spre testare unele dintre cele mai în vogă produse, gadget-uri pe care voiam oricum să le trec pe listă pentru Moș Crăciun cel darnic și bun.

Am primit așadar spre testare de la Tellur un Selfie-stick Bluetooth Wireless, o Cameră Auto Portabilă DVR HD, un Modulator FM cu sloturi pentru stick USB și card de memorie și un suport portabil pentru tabletă. Tot în pachet am primit și 10 broșuri pe care le-am distribuit prietenilor, cu mare plăcere, ducând vestea despre calitatea produselor Tellur.
Primul gadget testat a fost, după cum bine v-ați dat seama, selfie-stick-ul wireless bluetooth Tellur. Acesta are un braț extensibil de până la 100cm. care permite cu ușurintă să faci cele mai reușite fotografii alături de grupul de prieteni. Fiind compatibil cu majoritatea smartphone-urilor de pe piață, prin conexiune bluetooth, e de preferat ca înainte de folosire stick-ul să se încarce 1 oră cu ajutorul unui cablu USB de la orice dispozitiv compatibil (calculator, laptop, TV.) Este foarte ușor de manevrat, este de calitate foarte bună iar sistemul de prindere este solid.
Elementele metalice telescopice sunt stabile și nu flexează din îmbinări. Se pot face fotografii atât cu camera frontală, cât și cu cea principală, din spatele telefonului. Dispozitivul de prindere este foarte sigur- telefonul se fixează cu ușurință după mărimea acestuia, prin ridicarea/coborârea unei cleme speciale.
Îmi place foarte mult acest selfie-stick- cu siguranță voi face fotografii reușite împreună cu întreaga gașcă de prieteni.
Și pentru ca plimbările cu mașina să aibă întotdeauna farmec am testat și suportul pentru tabletă, camera auto și modulatorul FM. Fericirea se citește pe chipul fiecăruia din noi!
Suportul pentru tabletă Tellur este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească din niciun autoturism. Poate fi folosit în vacanțe de către copii pentru vizionarea desenelor animate sau a filmelor preferate sau de către sofer când are nevoie să transforme tableta în GPS. Se instalează ușor atât pe parbrizul mașinii cât și pe tetierele scaunelor din față. Suportul este compatibil cu orice tip de tabletă/ebook reader/GPS între 7”-10”. Se instalează și dezinstalează foarte ușor, avănd dimensiuni ajustabile și rotație pană la 360 grade pentru vizibilitate totală.
Camera auto portabilă DVR HD se montează foarte ușor pe parbriz, dar și pe bord, sistemul de prindere fiind unul solid- nu există riscul de a se desprinde în mers. Imaginile captate sunt foarte clare și se salvează pe cardul de memorie SD. Se pot înregistra și clipuri video, foarte clare. Este utilă mai ales atunci cînd pleci la drum lung, cu peisaje noi, interesante, pe care vrei cu siguranță să le revezi în toaă splendoarea lor, pentru că nu le-ai observat cum trebuie că ai fost nevoit să fii atent la drum, normal! :D
Și ca plimbările să aibă cu adevărat farmec și să aducă veselie pe chipurile pasagerilor, am încercat și modulatorul FM. Este foarte ușor de folosit- s-a conectat imediat cu echipamentul audio al mașinii iar caliatea audio este foarte bună, asta pentru că de fiecare dată cel ce se ocupă de muzică nu este șoferul! Telecomanda este perfectă, pund fii mânuită chiar de către pasagerii din spate.

Colindele mele se aud foarte bine și foarte clar. Spiritul Crăciunului este prezent și în mașina mea, datorită gadget-urilor Tellur.


Dacă dorești calitate la cel mai bun preț, alege TELLUR!

Sărbători fericite pline de bucurii și prieteni dragi aproape!

Niciun comentariu: