miercuri

Scutecilă.ro, prietenul familiei noastre

Finul meu e un nazdrăvan și jumătate. Chiar dacă nu merge în picioare, se sprijină de orice și invadează fiecare locșor. Biblioteca, bucătăria, debaraua, sunt deja locuri cunoscute. Cel mai mult îi place în bucătărie, să cotrobăie prin sertare - farfurii, oale, conserve sau, mai rău, făina și zahăr, pe toate le-a ,,încercat” măcar o dată. Nu că n-ar fi supravegheat, că doar și bunicuța e cu ochii pe el, dar și când scapă de privirile lor, dezastru face. Cezar- pericol public!
Nu zic că al nostru e singurul năzdrăvan, sunt sigură că aveți și voi câțiva pe acasă, ca aștia doi.
Dacă se tot plângeau ele de băiat m-am gândit să le vin în ajutor cu un sistem de purtare ergonomic, un port-bebe care să aducă liniște familiei. Eu cunoșteam beneficiile folosirii port-bebe-ului de la sora mea, care a avut o manduca superbă. Am purtat-o și eu pe nepoată de câteva ori cu mare plăcere prin parc și la cumpărături. O, Doamne!, și ce mândră mai eram!!! 
Eram hotărâtă: îi voi cumpăra finei mele un ,,marsupiu”. Și doar știam de la sora mea unde găsesc această minune: Scutecilă.ro este prietenul familiilor cu copii, asta o știe orișicine!

Manduca este unul din cele mai bune port-bebe-uri ergonomice, fiind creată să ofere un suport optim pentru nou-născuți, bebeluși dar chiar și copii mai mari, cu o greutate de până la 20 kg. Dăruiește libertate, oferă momente de tandrețe cu bebelușul și, ceea ce este cel mai important, transformă felul în care îl putem implica pe cel mic în activitățile noastre. Este un loc al dragostei, un petic de material care va fi martorul atâtor momente de dragoste, atâtor plimbări fericite și miilor de îmbrățișări iubitoare...












Am ales pentru Cezar o Manduca BlackLine Screaming Green pentru că este cea mai nouă gamă, fiind o linie cu un design exclusivist-cel mai închis negru cu pete îndrăznețe de culoare, un port-bebe ce se asortează oricărui outfit. Este indicată în special celor cu probleme de spate, greutatea fiind foarte bine distribuită pe umeri și talie. 
Știu că fina mea va fi încântată, dar abia aștept să văd reacția celui mic.  Știu că va fi bucuros că va cânta aproape de mami și că buni îi va spune povești la ureche până va adormi sau că tati îl va purta mândru prin parc. Sigur o să-i placă!
Voi cum v-ați purtat bebelușii!?

Niciun comentariu: