miercuri


StarShinerS - cheia unui look deosebit


Cea mai bună prietenă m-a invitat să-i fiu alături la sărbătorirea celor 25 de ani de la căsătorie. WOW! Așa de repede au trecut anii?! Am făcut în gând calculul, și DA, sărbătorim!!!
Când am aflat locația mi-am dat seama că-mi trebuie o ținută deosebită. Norocul meu că știam unde să caut calitate la prețurile cele mai bune. La StarShinerS - un brand puternic pe piața modei românești, cu designeri tineri talentați și ambițioși și care are o colecție impresionantă de rochii pline de culoare, fabricate din materiale de calitate, după tipare de inspirație occidentală, păstrând însă tradiția modei românești. 

Pentru această ocazie unică am ales rochia StarShinerS brodată Rose Mistery Black, o rochie frumoasă și sofisticată prin modelul brodat, elegant, unică datorită finisajelor ireproșabile, cu detalii realizate cu o mare finețe și profesionalism.



Am găsit perechea potrivită de pantofi foarte usor- tip stiletto- din piele lăcuită cu toc de 10,5 cm., cu vârful puțin ascuțit, având piele la interior, ceea ce face ca piciorul să nu transpire și să nu alunece. Nu au tocul foarte înalt, ceea ce este perfect pentru mine - eu sunt o persoană care nu prea mă port bine cu ospătarii, mereu sunt supărați că iau farfuria așa cum au adus-o, că pe mine mă găsești numai pe ringul de dans.

Pentru că petrecerea va ține desigur până dimineață am ales acest palton crem superb ca să-mi întregească ținuta deosebită. Acest model m-a fermecat de cum l-am văzut, mi-a plăcut în special broderia de pe mânecă, executată cu multă măiestrie.

La StarShinerS găsiți un concept fashion unic ce ajută aproape o sută de mii de femei din România să-și aleagă online haine originale, ce respectă norme de calitate europeană(rochii, ținute office, ținute pentru party, costume de baie, haine de iarnă, jeansi, ținute sport, etc.) Toate hainele prezentate în magazinul online se află pe stoc, în depozitul propriu și pot fi livrate în termen de 24 de ore. Iar dacă se întâmplă ca un produs să nu ți se potrivească, returul este gratuit iar banii îi primești în maxim 15 zile. Admir seriozitatea și profesionalismul de care dau dovadă.

Care este ținuta ta ideală de la StarShinerS?

Niciun comentariu: