joi


E atât de ușor să câștigi bani promovând Dwyn.ro prin Profitshare!!!


Profitshare este rețeaua de afiliere cu cele mai mari vânzări din România. Practic, este o platformă de marketing afiliat, un instrument de marketing bazat pe performanță, folosind cea mai avansată tehnologie și un mediu 100% securizat pentru afiliați cât și pentru advertiseri. Ca afiliat poți alege să promovezi dintre cele mai diverse servicii și produse, utilizând instrumente eficiente de afiliere. Pentru advertiser - cea mai mare oportunitate o reprezintă deschiderea către un sistem extins de ambasadori ai brandurilor, produselor și serviciilor din oferta programului de marketing afiliat Profitshare.
Dacă îți surâde ideea de a face bani de acasă, din fața calculatorului încearcă și tu Dwyn.ro în Profitshare. De ce vă recomand Dwyn? Pentru că doar aici am găsit o gamă foarte largă de produse -electronice, electrocasnice, de la televizoare cu diagonala de 2 m. pâna la cabluri, mufe și accesorii; toate produsele comercializate sunt originale, cu certificat de garanție dat de producător; asigură și service post garanție la jumătate de preț dacă produsul a fost cumpărat direct de la Dwyn, și extra-garanție la reparație. Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Devino și tu afiliat Dwyn prin rețeaua Profitshare și recomandă produsele pentru a câștiga bani din vânzările pe care le aduci. Dwyn.ro oferă un comision de 2% pentru toată gama de produse, plus premii în bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanți afiliați.
Nu ai nevoie de experiență sau cunoștințe de programare pentru a promova online, Dwyn.ro îți pune la dispoziție instrumente de promovare unice, originale și atrăgătoare, dar și o ofertă cu prețuri competitive.
Sunt destule posibilități de promovare a produselor :
- într-unul sau mai multe website-uri pe care le deții,
- în forumuri,
- în rețelele sociale,
- în campanii plătite(Pay Per Click)
Și instrumentele de promovare sunt diverse: 
- link-uri de afiliere,
- widget-uri de produse,
- pool de campanii ( o zonă de banere în format standard care se afișează în rotație),
- slider de produse.
Un singur banner afișat pe site-ul tău îți va crește, fără îndoială, veniturile. 
https://www.dwyn.ro .ro/
Succes la vânzări! Și nu uita!!Alege Dwyn.ro pentru un an prosper!

Niciun comentariu: