sâmbătă

La mulți ani, Vasile!

La mulți ani, prieteni!
La mulți ani tuturor și anul nou să vă împlinească toate visele!

După noaptea dintre ani, obosite și încă retraind amintiri frumoase și haioase,  ne pregătim să-l sărbătorim pe Vasile! Iar chef, iar distracție, iar frumoase! Trebuie să fim așa - pentru că sărbătorile se țin lanț! Nu uitați că urmează și Sf. Ion! 

După cele câteva ore de somn, trebuie să fim proaspete și gata de petrecere, că musafirii abia așteaptă să ne sorcovească! Și asta în doar câteva ore - și casa va fi iar plină! Pentru că n-am timp să mă spăl pe cap, întotdeauna pentru un păr curat, apelez la ajutorul prietenului meu, Batiste- șamponul uscat.

Părul meu arată din nou curat! Mi-am împletit o coadă în grabă și ... la treabă! Trebuie să stângem repede tot și să pregătim masa pentru sfinții noștri. Când toate sunt gata, o să ne pregătim și noi de sărbătoare! Părul nostru este curat doar cu câteva puf-uri!
Când vezi că timpul te presează, folosește cu încredere Batiste! 
Cu ajutorul șamponului uscat Batiste sub formă de spray îți reîmprospătezi și revitalizezi părul între două spălări, atunci cînd ești în criză de timp, așa ca mine, acum!
Eu îl folosesc de ceva timp, sunt foarte mulțumită de el! Eu am părul normal, îl spăl de obicei de două ori pe săptămână, dar folosesc de fiecare dată Batiste după o noapte la club, discotecă sau orice petrecere, când părul meu miroase groaznic a fum și eu trebuie să fiu în câteva ore la muncă!
Corpul uman, prin glandele sebacee, secretă uleiuri naturale care hrănesc pielea și părul. La anumite persoane, aceste glande sebacee sunt hiperactive și produc o cantitate mai mare de sebum decât este normal și necesar, fapt ce duce la îngrășarea rapidă a părului și la aspectul neîngrojir, după numai o zi sau două de la spălare.
Dacă îți speli părul prea des (zilnic, sau la două zile) poți determina glandele sebacee să producă și mai mult sebum decât cantitatea normală. De asemenea, aceste spălări foarte dese pot deteriora firul de păr din cauza substanțelor- în special clorul, din apa de la robinet.
Din aceste motive, șamponul uscat este produsul ideal pentru acele zile dintre spălările de păr, câmd vrei să mai reîmprospătezi puțin părul, fără a-l spăla, sau când ți se pare că deja s-a îngrășat la rădăcini și vrei să mai elimini din excesul de sebum și să îi dai volum. Prelungește și tu aspectul proaspăt spălat al părului tău cu Batiste după o zi petrecută în bucătărie, la sală sau după o noapte de petrecere.
Și părul tău îți va mulțumi!

Voi ați încercat Batiste?!

Niciun comentariu: