joi

Meriți tot ce este mai bun!


Mai este puțin până la începerea sezonului estival și pielea noastră trebuie să fie pregătită în orice moment să arate excelent, pentru că singurul standard admis pentru propria noastră imagine este perfecțiunea. Iar aceasta include, desigur, o piele netedă, catifelată și fără păr, pe tot corpul. Cultul propriului nostru corp a evoulat iar singurul lucru condamnabil este neglijența. Chiar dacă, uneori, este destul de dureroasă, epilarea a devenit un adevărat ritual pentru majoritatea doamnelor și domnișoarelor. Marea problemă a doamnelor, și mai nou, a domnilor, este cum se poate obține acest lucru fără prea mult efort, fără durere, fără costuri exagerate și, desigur, pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. De cum se încălzește afară, femeile formează rânduri la cabinetele cosmeticienilor pentru a se asigura că sezonul rochiilor și al fustițelor scurte le va prinde cu o piele fină și catifelată. 
Dacă nu ai timp pentru cozi interminabile la saloane, poți alege o îngrijire profesională la tine acasă. TPB îți dă soluții și o multitudine de seturi de epilare, cu cele mai detaliate descrieri și informații necesare pentru ca tu să faci alegerea potrivită, oferind cele mai bune produse de pe piața românească, la cele mai bune prețuri. Vizitând magazinul online poți descoperi kit-uri de epilat, aparate electrice pentru epilat cu ceară și cosmetică, ceară epilat și parafină, epilator laser.
Consider că epilarea definitivă este o investiție pe termen lung și, în același timp, o necesitate. Nu doare, nu ustură și nu îți face gaură în portofel, pe termen lung nu este mai scumpă decât epilarea cu ceară. Elimină și firele de păr crescute sub piele. Nimeni nu îți poate spune cu exactitate de câte ședințe ai nevoie, majoritatea persoanelor au nevoie de 6-10 ședințe pentru corp și cel puțin 12 pentru față, ședințele efectuându-se la un interval de 4-6 săptămâni. Vei observa că după fiecare ședință părul va crește mai fin și mai rar. Dacă respecți întocmai indicațiile, sigur nu vor apărea efecte secundare nedorite.
Și sigur ai nevoie și de puțin ajutor, câteva trucuri, de fapt:
După epilare clătește zona și aplică un balsam special. Pielea se calmează rapid și rămâne netedă și catifelată. Pentru prelungirea perioadei între epilări poți folosi săpunul epilator, o dată la una-două zile, spălând zona pe care o dorești perfect epilată. Spuma obținută se menține 2-3 minute, apoi se clătește. Sunt indicate și loțiunile care încetinesc creșterea părului, dar ambele tipuri de produse nu sunt indicate pentru folosirea pe față.

Niciun comentariu: