luni


Iepurașul vine încărcat de la PPT



Iepurașul PPT aduce cele mai mici prețuri la tine acasă. Garantat! 
Pentru că ne place să fim bine îmbrăcați, să fim admirați și să nu cheltuim nici foarte mult, alegem PPT - magazinul care comercializează articole de îmbrăcăminte și încălțăminte cu prețuri foarte mici, accesibile tuturor - prețuri pentru tine, pentru mine, Prețuri Pentru Toți!
Deși în orașul meu este un magazin PPT foarte spațios și foarte bine aprovizionat, eu prefer să fac, încă, comenzi online, pentru că de fiecare dată în magazin e foarte multă aglomerație. și pentru că site-ul este foarte bine organizat și navigarea și căutarea articolelor preferate se face foarte ușor și rapid. Site-ul are 3 mari categorii de produse destinate bărbaților, femeilor și copiilor. Selectând o anumită categorie de îmbrăcăminte sau încălțăminte, vei putea vizualiza foarte ușor toate produsele și astfel, să-ți alegi ceea ce-ți dorești. Există, deasemeni și filtre de căutare rapidă - după preț, mărime, culoare, așa că e imposibil să nu găsești rapid ce te interesează.
 








Am profitat și eu de super-ofertele magazinului on-line și am comandat o pereche de pantofi foarte drăguți pentru surioara mea, că e ziua ei în ajunul Paștelui, 2 perechi de blugi pentru fetele mele, niciodată nu au destui... și câteva rochii sport pentru cele mai bune prietene ale mele. Bine faci, bine primești: așa că PPT m-a recompensat cu transport gratuit, de fapt, nu numai pe mine ci pe oricine, la orice comandă de peste 150 lei. Comenzile se livrează în maxim 48 de ore, perioada de returnare fiind de 14 zile, dar sincer, nu e cazul; pentru că produsele sunt atent verificate și măsurate individual. Cel puțin la mine nu s-a întâmplat niciodată ca produsele să nu corespundă ca mărime, culoare sau calitate. Pentru că PPT ține cu buzunarul meu!
Voi ce ați trecut pe lista de dorințe pentru Iepurașul PPT?

Aaaa, și încă ceva...
Nu știu dacă ați văzut clipul de promovare, dar mie îmi place foarte, foarte mult:
Pe bune, câââât???? :D

Nici mie nu-mi place să dau pe-un lucru mai mult decât face! Așa că și eu, ca și PePe, recomand PPT pentru haine bune!

Niciun comentariu: