vineri

Pentru că telefonul tău va vorbi mereu despre tine, ia-i o husă Ringke Fusion!


Îmi place să dăruiesc dar mai ales să-mi dăruiesc. Zilele acestea am căutat o husă de telefon pentru că dețin cea mai anostă husă din lume și pentru că zile trecute mi-am zgâriat telefonul, nu mă întrebați cum am reușit, că-mi vine să plâng și acum...
Dacă ar fi să aleg între un telefon rezistent la șocuri și unul performant, finuț, cred că aș alege, ca și voi, dealtfel, finețea și rafinamentul și aș încerca să găsesc soluția optimă pentru a-l proteja cât mai bine. Dacă vă întrebați cum o puteți face, eu vă dau o soluție cât se poate de simplă - cumpărați o husă bună pentru telefon. 
Pot spune că husa este accesoriul momentului și, din fericire, producătorii de astfel de accesorii au intuit foarte bine cerința utilizatorilor în ceea ce privește ambele necesități: rezistență și frumusețe. Astfel, pe piață au apărut o multitudine de produse de tipul huselor de protecție care nu doar îmbracă și protejează telefonul, ci îi și îmbunătățesc aspectul, prin ceea ce este definitoriu pentru personalitatea noastră.
Și eu îmi iubesc tare mult telefonul și de câteva zile sunt în căutarea celei mai bune metode de a-l proteja. De obicei îl manevrez cu atenție, îl șterg și-l curăț frecvent. Cum vechea husă nu și-a îndeplinit pe deplin sarcinile, am hotărât s-o înlocuiesc urgent. Am găsit multe variante de huse pentru telefoane, pentru toate gusturile și toate buzunarele, dar una singură m-a atras în mod deosebit: husa Ringke Fusion de la eastcom.
Husa pentru Samsung Galaxy Alpha are marginile puțin înălțate în așa fel încât să protejeze display-ul, în timp ce spatele husei este fabricat din policarbonat tratat special cu un strat anti-zgâriere, dându-i și un aspect elegant în același timp. Pentru o apăsare cât mai confortabilă a butoanelor fizice, husa folosește tehnologia ACTIVE TOUCH- care face mult mai confortabilă utilizarea telefonului. Ceea ce m-a atras în mod deosebit la această husă este stratul rezistent cu care este prevăzută contra zgârieturilor, marginile tip Bumper din TPU care absorb șocurile păstrând intact telefonul și nu în ultimul rând faptul că este prevăzută și cu capace pentru conectori, împotriva prafului.
Pentru că se apropie Paștele, știu ce vreau să-mi aducă iepurașul. Nu, nu un telefon. Doar husa! De la eastcom.ro, desigur, pentru că-mi place în mod deosebit Ringke Fusion - un mix de eleganță și stil!

Niciun comentariu: