vineri

Rochițele mele iubesc noul balsam Silan


Astăzi am primit kit-ul Silan de la BuzzStore care conține un balsam de rufe Silan Soft&Oils Gold 1,5 L(pentru 50 de spălări), 10 mostre și 10 broșuri informative pentru prieteni sau colegi, un umeraș superb și un ghid de BUZZ cu sfaturi utile de la Silan.
Dacă vrei să testezi și tu produse gratis și nu ai cont pe platforma BuzzStore poți să te înscrii aici. Dacă profilul tău va fi compatibil cu produsele oferite spre testare, vei fi la fel de bucuros ca și mine, la fiecare campanie la care am fost selectată.
Ador să testez produse, de orice fel. Cum vă spuneam, am avut norocul să mă număr printre norocoșii buzzeri care au primit spre testare noul Silan. Nu e prima campanie la care particip, BuzzStore are numeroase campanii de testare cu produse noi, de calitate superioară. Noul Silan Gold este un balsam unic cu uleiuri parfumate, care îți încântă simțurile și te învăluie cu un parfum seducător, este o combinație fascinantă care întrepătrunde mireasma florilor elegante cu notele lemnoase sensuale, mosc și o ușoară și delicată atingere de vanilie. A fost special creat pentru a oferi o experiență unică de îngrijire-rufe moi și parfumate. Rochițele mele s-au îndrăgostit de noul Silan Gold. Nu se mai sifonează și nu se mai electizează așa ușor, sunt parfumate și catifelate.


În ghidul de buzzer, Silan ne oferă și câteva sfaturi foarte utile:
1.Cum să elimini rapid cutele de pe haine?
Agață rochița (cămașa) pe un umeraș și cu uscătorul de păr ,,netezește” cutele. E bine de știut!
2.Cum te asiguri că dulapul are un miros plăcut și proaspăt?
Înmoaie un șervețel de hârtie în balsam și așează-l într-un păhărel deasupra rufelor. Hainele tale vor avea un miros irezistibil!
3.Cum să cureți rapid pensulele cosmetice?
Într-un pahar adaugă cam trei sferturi balsam Silan și apoi umple-l cu apă. Pensulele le scuturi energic în soluție, apoi le ștergi cu un prosop de bucătărie. Nu le folosi imediat, ci doar după ce s-au uscat bine.
 
Tu ai încercat noul Silan Gold?

Niciun comentariu: