luni

Lenjerii de calitate pentru un somn de calitate


       Un somn bun înseamnă sănătate curată. De aceea, ca să ai un somn liniștit și odihnitor, dormitorul trebuie să aibă parte de o atenție sporită din partea ta. Aici nu este indicat să muncești, să te uiți la televizor sau să folosești p.c.-ul. Zgomotul, lumina sau căldura excesivă sunt factori care pot influiența negativ calitatea somnului.

          Aproape o treime din viață o petrecem în pat, de aceea trebuie să acordăm o mare atenție poziționării acestuia în cameră, a alegerii corecte a saltelei, pernelor și a lenjeriei. Faptul că ai un pat mare și frumos nu te face să te odihnești mai bine - ci cadrul patului, stabilitatea lui sunt importante. Numai că, fizic, vei sta pe saltea, pernă, lenjerii, așa că acordă-le o atenție mărită acestora. Dacă vei folosi ceva potrivit și de calitate, imediat vei simți diferența.

          Dormitorul este sanctuarul unde te refaci după o zi aglomerată și lungă, este important să ai o lenjerie de pat de calitate, nu doar aspectuoasă ci care să fie realizată dintr-un material rezistent, confortabil. 

Bumbac? Bumbac satinat? Microfibră? Bumbac flanelat? Crep? Țesătură plată sau creponată? 


         Lenjeriile de pat pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, în funcție de preferințe. Materialul și tipul țesăturii sunt cele două caracteristici care influențează calitatea unei lenjerii: cu cât este mai rezistentă lenjeria de pat/cearceaful- cu atât calitatea este mai bună. Mie îmi place foarte mult bumbacul, acesta fiind cel mai căutat și apreciat material pentru lenjerii deoarece păstrează căldura în timpul iernii și lasă lenjeria să se aerisească în timpul verii, fiind și foarte rezistent în timp. 

          De curând am achiziționat două lenjerii de pat din bumbac 100% cu modele moderne din țesături alese. De ce vă recomand și dv. Țesături Alese!? Pentru că aici cumpărăturile sunt 100% sigure! Nu e prima dată când comand de pe acest site, au produse de calitate, cu prețuri bune, promoții și reduceri, detalii amănunțite la fiecare produs prezentat. 

         Am ales lenjeriile de pat în ton cu designul dormitorului, am căutat lenjerii simple, în culori neutre. Au o gamă foarte largă de produse, care m-a pus la început, în dificultate. Aspectul este primul indiciu asupra calității unei lenjerii, pot să vă spun din experiențele trecute, că lenjeriile acestea arată excelent la cusături și îmbinări. Deasemeni, dimensiunile sunt conforme cu cele descrise pe site, ceea ce dă dovadă de mult profesionalism și o deosebită atenție la detalii. De aceea am rămas fidelă acestui site când vine vorba de achiziționarea unei lenjerii de bună calitate. 

Niciun comentariu: