joi


Necesitatea pantalonilor negri

Versatilitatea pare să fie cuvântul de ordine în acest moment, atunci când vine vorba despre haine. Dacă în trecut anumite haine erau destinate doar bărbaților sau femeilor, în acest moment se regăsesc pe piața de profil articole vestimentare care sunt destinate atât femeilor cât și bărbaților. Pantalonii negri sunt un astfel de exemplu. Dacă în trecut acest articol vestimentar era destinat strict bărbaților, în acest moment pantalonii negri nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. De ce? Pentru că, pe lângă faptul că sunt versatili, motov pentru care se asortează perfect cu orice ținută, pantalonii negri oferă femeii eleganță și senzualitate. Pentru a te bucura de aceste calitați trebuie să știi ce tip de pantaloni ți se potrivește, deoarece aceștia se achiziționează în funcție de tipul de siluetă pe care-l ai.
Influențele masculine se observă cel mai bine în cazul în care ai o siluetă androgină. De ce? Pentru că acestui tip de siluetă i se potrivește perfect pantalonii negri cu croi masculin și evazați. Pentru a nu ieși negativ în evidență atunci când porți acest tip de pantaloni, trebuie ca întreaga ta vestimentație să aibă influențe masculine. În cazul în care vrei să adaugi vestimentației tale un strop de feminitate, poartă pantalonii negri cu talie înaltă.
Este arhicunoscut că femeile cu câteva kilograme în plus caută să achiziționeze articole vestimentare
care să ascundă respectivele kilograme. Pantalonii negri cu croi drept sunt în această situație cea mai bună variantă.
Pe lângă silueta androgină, un alt tip de siluetă este avantajat de pantalonii negri evazați. Este vorba despre silueta pară, ale cărei forme sunt puse în valoare de acest tip de pantaloni.
Dacă în urma acestui articol părerea ta despre pantalonii negri s-a schimbat, motiv pentru care dorești să îi ai în garderoba ta, alături de adidași sau alte obiecte vestimentare cu influențe masculine, atunci îți recomand achiziționarea de pantaloni pe answear

Niciun comentariu: