duminică


Te-ai gândit că poți câștiga bani și cu ajutorul blogului?


Și cine nu are astăzi nevoie de un ban în plus? Dacă ai un blog, ești informat și ai ceva relevant de spus, poți sta liniștit acasă și să câștigi bani scriind pe Internet. Nu este deloc imposibil, dimpotrivă, este destul de ușor. Poți câștiga bani cu blogul tău dacă ești pasionat de un anumit domeniu și te pricepi la scris!
Când am început să scriu pe blog, habar n-aveam că pot să câștig ceva, orice...nu neapărat bani ori diverse produse, vouchere sau chiar diplome. De fapt, nici nu mă gândeam la vreun câștig, am vrut să scriu pentru mine și cei câțiva prieteni, foarte puțini, la început. Și dacă vă întrebați ,,de ce?”, vă răspund cu cea mai mare sinceritate. Pentru că deseori mi-e dor de scris, oh! și ce dor...
Și știu și de ce nu prea am făcut mulți bani din blog - sunt inconsecventă, recunosc că nu prea am timp să scriu. Și nici nu prea-mi place să scriu despre politică, fotbal sau new media. Eu scriu despre mine, despre prieteni, pentru prieteni și cam atât. Deloc interesant pentru publicitate, de altfel. 
Dar nu pot să spun că nu am câștigat nimic de pe urma blogului meu. Bineînțeles, nu de la început, a trebuit să învăț din mers să-mi promovez articolele, să scriu advertoriale sau să văd cum stă treaba cu afilierea (recunosc că n-a prea ieșit mare lucru din asta!). Primele mele câștiguri le-am avut pe platformele cu concursuri pentru bloggeri. BlogAwards este o astfel de platformă, foarte renumită, de altfel, unde în prezent bloggerii se ,,duelează” în cuvinte pentru a câștiga premii de 5000 de lei. E vorba despre vestitul Blogathon 2016, desigur, despre care v-am mai vorbit de curând!
Și tu poți face bani frumoși dacă te înscrii în această competiție, scriind cu pasiune și consecvență, în stilul propriu, participând la fiecare campanie individuală, nu neapărat pentru premiile atractive, ci pentru confruntările fructuoase dintre concurenți și aprecierea ta ca blogger. 
Dacă te-am convins să participi la această competiție, dă-mi de știre, vreau să-mi cunosc toți ,,rivalii” cât mai bine, știu că de la fiecare am de învățat câte ceva. Și, încă ceva... când spun ,,premii atractive” să mă credeți pe cuvânt. Cine nu și-ar dori să câștige un Allview Viva H801, vouchere sau bani cash?! E nevoie doar de inspirație și pasiune. Și un cont pe BlogAwards.ro. Nimic mai mult!

Niciun comentariu: