marți

Sunetul mai tare

Motto: Muzica purifică sufletele de praful vieții cotidiene
-Berthold Auerbach


Să repetăm împreună: 
,,Discoteca e prea mică...
Discoteca e prea mică să mai sar în cap!
Bagă sunetul mai tare dacă vrei să te combini.
Bagă-ți capu-n difuzoare, bagă-ți capu-n vecini
Sunetul mai tare să se-audă peste tot
Să se-audă din mașină dacă stai la stop.”

Băh, nu că mă laud, dar ați ascultat Vița de vie la un Evolio Xound Pro? Nu-ți mai trebuie nici club, nici discotecă! Ai sunet bun, lumini și dacă ai și prietenii aproape, atmosfera e aceeași.
Și să nu spui că n-ai auzit de Evolio, că te faci de râs! 
Brandul Evolio este unul din cele mai importante nume din industria de IT&C din România, ce se face remarcat prin calitatea produselor și a serviciilor de garanție oferite. Compania este recunoscută pentru produsele multimedia, de telecomunicații și siteme de navigație GPS, bazate pe cele mai noi tehnologii, la cele mai bune prețuri.
Iar Xound Pro este o alegere excelentă! 

Să-ți spun și de ce: pentru că are un design futurist, elegant, o funcționalitate complexă și un sistem de sunet de înaltă calitate. Gadget-ul are un touchpanel colorat, iluminat din interior cu led-uri, astfel că se poate schimba culoarea ambientală (concept, practic preluat de la Philips) în funcție de starea de spirit și de moment. Își face treaba pe timpul zilei, dar pe întuneric poți să-i apreciezi cu adevărat calitațile. Cool, nu?! Și-ncă ceva la fel de mișto! Acest sistem folosește tehnologia XoundBoost, boxele Evolio redând un sunet de înaltă fidelitate, de la cele mai joase frecvențe până la cele mai înalte note 2x6W, astfel încât experiența ta audio va fi net îmbunătățită.
Sistemul poate fi conectat cu ușurință la orice smartphone sau tabletă, prin bluetooth, port audio universal sau direct de pe stick USB ori card de memorie; redând astfel muzica preferată într-un mediu stereo impecabil. 
E un gadget competitiv, care își găsește ușor utilitatea acasă, în vacanță sau la muncă, unde șefa/ul va fi, cu siguranță, impresionat/ă, mai ales că are și alte funcții cu care să se ,,laude”: alarmă, ceas și radio, calendar. 

Și apropos, azi dimineață la 3 a venit un vecin la mine la ușă:
-Nu pot să cred cât de tare se aude muzica la tine!
-Mulțumesc frumos! i-am zis. E de la XoundPro...basul e fantastic!

...și te asigur și pe tine că așa este.

Îl recomand cu încredere - mie-mi place foarte mult - design compact, sunet de înaltă calitate, lumină ambientală și ceea ce e, poate, cel mai important, are un preț special (acum îl găsești și cu o reducere de până la 100 de lei).

Și știi cum se zice- muzica este prea tare doar atunci când nu mai auzi vecinii cum îți bat în perete. La mine nu e cazul, eu nu stau la bloc! :P

Niciun comentariu: