vineri

Telefonul meu vrea WowFixit!


Știți deja că toate telefoanele mele m-au urât. Cum le luam, nu trecea o săptămână și ba îi zgâriam ecranul, ba îi spărgeam carcasa, ba nu reușeam să-i lipesc folia ca lumea, chestii de-astea nostime, care mă costau în primul rând bani, apoi timp și nervi, cu duiumul!!!
De ceva timp am găsit pe net un produs care-mi garantează că nu voi mai avea deloc probleme cu telefonul. Nu e ceva care să mă schimbe pe mine! Nu, nu... Am găsit o soluție WoW pentru telefon!!! E vorba de WowFixit!
WowFixit este un gel special, menit să sporească rezistența dispay-ului și să-l protejeze de zgârieturi și lovituri. Se poate folosi pe smartphone-uri, tablete, camere foto, chiar și pe lentile foto, acoperind orice ecran sau suprafață din sticlă cu un strat impermeabil, antibacterian și non-toxic, foarte solid. Deși doar de câteva luni pe piața românească, a reușit să câștige numeroși simpatizanți. Chiar Buzdugan și Morar garantează pentru acest produs wow! 
Pachetele WowFixit conțin 3 servețele: unul îmbibat în alcool, folosit pentru a curăța ecranul, un șervețel îmbibat cu soluția fermecată cu care trebuie să frecăm timp de 90 de secunde display-ul și o cârpă din microfibră cu care se îndepărtează excesul uscat. Acel strat cică va fi foarte rezistent și va proteja telefonul meu timp de un an. 
E OK! Parcă m-a convins și pe mine!
O singură nelămurire am... cum se dă jos stratul de silicat de titan după ce ,,expiră” garanția!? Că doar nu se evaporă pur și simplu după un an...
Voi ați folosit acest produs? Este WoW?!

Niciun comentariu: