miercuri

Tu ai renunța la prima iubire?!

Motto: ,,Am cheltuit o grămadă de bani 
pe băutură, femei și mașini rapide. 
Restul, pur și simplu, i-am irosit”
- George Best

Știu că mulți dintre voi veți spune la fel ca mine: prima dragoste nu se uită niciodată!
Dar să vă povestesc cum m-am îndrăgostit eu întâia oară...
Eram tinerel, printr-a XI-a parcă, atunci când am văzut-o prima dată. Am plăcut-o imediat, cum se spune, a fost dragoste la prima vedere, ce mai! Numai că ea era a altuia... iar eu, un biet puști care se pierdea de fiecare dată, privind cu nesaț după fundul ei.
Trecuseră câțiva ani buni când am revăzut-o, și-am tresărit ușor. Am recunoscut-o imediat, era cu altul, ușor îmbătrânită, dar la fel de frumoasă. Atunci am hotărât că trebuie să fie a mea, orice ar fi! Am muncit pe brânci vreo doi ani, visând tot timpul la ea! Și într-un final, a fost a mea!!! Cu totul. Eram cel mai fericit om de pe pământ! 
Când am fost cu ea în oraș prima dată, am colindat toate străzile, mergând alene, bucuros că se lăsa condusă, docilă, orinde o duceam eu! Mă lăudam cu ea la toți prietenii. Îi vedeam cum o priveau invidioși, nevenindu-le să creadă că așa matură cum era, se ține totuși, atât de bine! Apoi o duceam, de fiecare dată, fericit, acasă. Era numai a mea! Am stat nedespărțiți vreo 3-4 ani, recunosc că mă mai lăsa câteodată, dar acasă la mine se întorcea, mereu. 
Am crezut c-am pierdut-o definitiv, toamna trecută, într-o zi mohorâtă și ploioasă, nici nu vreau să-mi mai amintesc...Un teribil accident și am crezut că am rămas fără ea. Eram pierdut... Eu am scăpat doar cu câteva vânătăi, dar ea... și acum am în ochi silueta ei strivită, pe caldarâmul umed. 
Draga de ea, mașinuța mea cea frumoasă, mă salvase pe mine de la moarte, sacrificându-se.
Și, știți cum se spune, că toate drumurile patriei duc la service-ul auto, am cerut și eu părerea lor despre starea drăguței mele. ,,Prietenii” însă, m-au învățat cum să scap de ea, fără prea multe bătăi de cap, că reparațiile mă vor costa cât să-mi iau alta, mai tinerică, mai frumoasă...
Dar eu n-am vrut să renunț așa ușor la ea. Știam că o pot salva!  Nu voiam în niciun caz să o abandonez, era doar prima mea iubire. 
Îmi trebuia însă puțin ajutor. Un prieten bun mi-a recomandat un site unde știa că pot găsi piese auto ieftine, din dezmembrări, pentru orice marcă de autoturism. E bine să ai astfel de prieteni aproape de tine!!!
Am căutat piese Opel Corsa și a fost foarte simplu să găsesc toate piesele care trebuiau înlocuite. Oferta pe site este destul de generoasă, aveam de unde alege. Și ce-mi place mie cel mai mult aici, e că poți cere prețuri de la toate parcurile auto din țară pentru piesele care te interesează și apoi să alegi oferta cea mai bună. Cam așa stau lucrurile, pe scurt:
Pentru că știu că nici tu nu poți renunța ușor la prima ta iubire, sunt acum și eu prietenul tău adevărat, și-ți recomand cu încredere site-ul care m-a salvat: Dezmembraripenet!

Niciun comentariu: