duminică

Pune preț pe voie bună!

http://www.shein.com/Global-Swimwear-vc-5281.html?aff_id=2525Distrează-te, călătorește, relaxează-te!
E vacanță!
Ți-ai făcut bagajele pentru marea bălăceală la Mamaia?
Eu, pe principiul ,,Mai bine nu folosesc, decât să am nevoie!”, de fiecare dată când plec în vacanță îmi pun în bagaje tot dulapul. Sau aproape tot... 
Anul acesta m-am hotărât să fiu mai practică. Așa că am să iau doar strictul necesar. M-am gândit la toate situațiile și, chiar dacă am să omit ceva important, ei bine, voi face și un pic de shopp-ing! De fiecare dată soțul mă acuză c-o fac intenționat. Și recunosc că, uneori, chiar așa este! 
http://www.shein.com/pdsearch/Straw-Hat/?aff_id=2525Anul trecut ,,am uitat” costumul de baie. Nici nu vă imaginați câte magazine am colindat să-mi găsesc unul! Singură, desigur! Și pentru că nu m-am putut hotărî la un singur costumaș, bineînțeles că mi-am cumpărat 2! Avantaj, eu!!!
Dacă și tu pleci la mare anul acesta, pune-ți în bagaj două- trei costume de baie diferite. Vei arăta altfel în fiecare zi, și, oricum, nu ocupă mult spațiu în bagaj! Chiar dacă nu alegi plajele însorite, tot e bine să-ți pui un costum de baie în bagaj, pentru că sigur vei fi tentată de piscina din hotel.
http://us.shein.com/Global-Denim-Shorts-Tops-vc-4461.html?aff_id=2525E vară afară - e caniculă, deci avem nevoie de protecție împotriva razelor de soare. Pe lângă crema cu protecție solară, hainele vaporoase, avem nevoie de pălării care să ne protejeze capul de soarele arzător. Pălăriile de soare nu trebuie să lipsească din garderoba ta în acestă vară pentru că sunt extrem de utile și, ce e mai important, sunt extrem de șic. Cu boruri largi sau bărbătești, ele adaugă ținutei tale un pic din personalitatea ta. Dacă ești în căutarea unor ținute de vară perfecte, și-ti place să scrii despre acestea, înregistrează-te aici
Come on, join us, make this summer hotter!

Niciun comentariu: