miercuri

A venit ziua cea mare!


Dragii mei prieteni de la Asociația ,,Salvează o inimă” au lansat de curând pe site o ,,unealtă” foarte eficientă; poate că ai observat-o și tu, dar nu ai băgat-o în seamă sau nu știai la ce folosește. Totuși, deja 30% din membrii comunității care s-a format în jurul misiunii nobile de a salva vieți, s-au abonat deja la notificările de tip ,,clopoțel”. Dacă nu ai reușit să te abonezi până acum, te invit cu mare drag să o faci, pentru a fi mai aproape unii de alții și astfel, să cunoști cât mai multe detalii despre copiii pentru care donezi și să afli toate noutățile cu privire la starea lor de sănătate.
Pașii sunt foarte simpli- te poți abona atât de pe calculator, cât și de pe telefonul mobile sau tabletă (valabil pentru browserele Google Chrome și Mozzila Firefox):
2. Apasă clopoțelul din stânga jos(ca în prima fotografie)
3. Apasă ,,Abonează-te” (ca în a doua fotografie)
4. Vei primi un mic pop-up (pe calculator, stânga sus, pe telefonul mobil sau tabletă-jos) unde trebuie să apeși ,,Permite” și...GATA!
Dacă nu ai reușit, nu ezita să ceri ajutor pe FB prietenilor Vlad Placinta sau dr.Tanase Tasente și îți vor oferi orice informație vei dori.



Dacă nu știai, Asociația ,,Salvează o inimă” a fost înființată pe data de 17 decembrie 2012 și a reușit să salveze, până în prezent, peste 100 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 760.000 de euro și din campanii de SMS, de peste 120.000 de euro.
Abonează-te și vei face și tu parte din comunitatea oamenilor de bine din întreaga lume!

Niciun comentariu: