luni

Accesorii utile pentru litoral


Îți faci planuri pentru câteva zile la mare? 
Și eu mi-am făcut; pentru că abia aștept să mă bucur de o vacanță prelungită pe litoral. 
Bine, șefule, măcar de o zi de plajă... Așa-i ok!?
Dar fie că stăm câteva ore sau câteva săptămâni, trebuie să fim pregătiți pentru orice. Și pentru că mă gândesc și la tine, prietene, și știu cât de greu îți este să ții minte fiecare lucru pe care trebuie să-l iei la mare, o să-ți spun doar că o ținută de plajă e completă dacă știi s-o pui în valoare cu câteva accesorii estivale de bază: pălării și ochelari de soare, eșarfe, pareo și bineînțeles, câteva încălțări comode. Eu, de exemplu, n-aș suporta nicio zi la mare fără ochelarii de soare preferați! Așa că ai mare grijă, cu cât te pregătești mai devreme, cu atât riscurile de a uita ceva important, scad! Cel mai important accesoriu, însă, este geanta de plajă! Din rafie, pânză sau din plastic, trebuie să fie foarte încăpătoare și bine compartimentată - cu cât mai multe buzunare, cu atât mai bine. Acum geanta de plajă a devenit soră bună cu geanta de oraș iar fashionistele știu ele ce spun, și știm că toate sunt extrem de pretențioase. Pentru că anul acesta accentul cade pe accesorii, iar plaja seamănă din ce în ce mai mult cu un podium, accesoriile devin cele mai importante prietene ale doamnelor. Nu căuta accesorii foarte scumpe, care să atragă atenția și să devină ținta hoților și mai ales nu da banii aiurea pe chestii care nu-ți trebuie. Se știe că trebuie să ne alegem accesoriile așa cum ne alegem și prietenii, adică cu mare grijă! 
Mare atenție și la costumele de baie! Anul acesta doamnele și domnișoarele care țin să fie în ton cu moda trebuie să renunțe la acei bikininei minusculi în favoarea modelelor cu talie înaltă. Costumul de baie la modă nu este pentru cele care vor să se bronzeze fără dungi, ci pentru cele preocupate mai mult să arate bine pe un iaht sau pe vaporașe!
Așa că eu, ca să împușc doi iepuri dintr-o lovitură mi-am comandat un costum de baie în tendințe de la ZorileStore cu speranța că voi câștiga unul din cele trei premii puse în joc. Sper că ați auzit de această minunată campanie - orice produs cumpărat de pe zorilestore.ro te poate trimite un week-end la Vama Veche cu micul dejun și cu cazare asigurate de Sandalandala, împreună cu șapte prieteni. Sună tentant, nu!?

Niciun comentariu: