miercuri

Holidaynet - cele mai bune oferte de cazare

Din dragoste pentru România, cu scopul de a dezvolta turismul intern și de a promova zonele turistice din întreaga țară, Holidaynet a creat un portal online de rezervări, foarte simplu de utilizat, care cuprinde o rețea internațională de platforme destinate turismului - Holidaynet.ro, Holidaynet.hu, Holidaynet.com, Holidaynet.pl cu informații afișate în patru limbi. Turiștii au o impresionantă ofertă - sute de locuri de cazare de pe teritoriul României, cu informații reale, fără taxă de rezervare, cu prețuri actualizate și acces deosebit de facil spre interogarea tuturor datelor din portal. Deci, foarte simplu și eficient!
La Holidaynet vei găsi în cel mai scurt timp unități de cazare cu servicii impecabile și confort asigurat, în oricare zonă a țării dorești să călătorești, la prețuri fără concurență. Toate unitățile pot fi verificate și cu ajutorul recenziilor primite, lucru ce-ți va face alegerea și mai ușoară. Căutările pot fi efectuate de pe telefon, tabletă sau PC pentru că site-ul are cea mai practică interfață posibilă.
Și pentru că vara e aproape pe sfârșite, gândul meu zboară deja, inevitabil, spre vacanța de iarnă. Știm cu toții că iarna nu are farmec fără minunata Sărbătoare a Crăciunului, iar eu cred că noaptea de Crăciun este una cu totul aparte în Maramureș. Această sărbătoare este unică aici pentru că tradițiile nu au dispărut încă - portul, obiceiurile străbune din satele maramureșene, dar mai ales oamenii de aici sunt parte dintr-un loc mirific, autentic. Zona Maramureșului păstrează tradițiile de Crăciun intacte din cele mai vechi timpuri și face orice turist să se simtă mai aproape de spiritualitate. Nicăieri nu ai să auzi colinde mai frumoase cântate de feciorii satelor sau de un Viflaim jucat mai bine pe scenele din fața bisericilor decât în cele din Maramureș. Spectacolul oferit de colindători este extraordinar și încălzește sufletul oricărui vizitator venit să petreacă sărbătorile în nordul țării. 
Dar să mergi în Maramureș de sărbători nu înseamnă doar să urmărești obiceiurile și să mănânci mâncăruri tradiționale, perioada sărbătorilor poate fi un prilej bun pentru o plimbare cu mocănița la Viseu de Sus, o plimbare cu sania trasă de cai sau o vizită la bisericile de lemn din Maramureș, incluse în patrimoniul UNESCO, Mânăstirea Bârsana, Mânăstirile Rohia și Peri (cea mai înaltă biserică de lemn din lume) de la Săpânța.
Mai presus de toate acestea,  Crăciunul se rezumă la familie, iubire și dăruire. Iar dacă încă nu ai planuri, Holidaynet e sursa ta de inspirație cu care să-i surprinzi pe cei dragi și care recomandă peste 10 oferte de cazare Maramures, cu prețuri începând de la 50 de lei/noapte și cazare in Pensiuni cu facilități multiple: confortabile și primitoare, spațiu de joacă pentru copii, WiFi gratuit, acceptarea animalelor de companie, restaurant, parcare, etc, amplasate în zone de poveste precum Baia Sprie, Ocna Sugatag, Săcel, Săpânța, Șomcuta mare, Vadu Izei și Vișeu de Sus. 
Unitățile de cazare din Marmureș îmbină armonios confortul ultramodern cu arhitectura specifică locală iar mesele festive, atmosfera de sărbătoare simplă, pură, alături de peisaje fabuloase fac turiștii să se întoarcă de fiecare dată, ori de câte ori au ocazia. De aceea, cred eu, fiecare român ar trebui să petreacă cel puțin o dată în viață Crăciunul în Maramureș. Și pentru o astfel de experiență unică de sărbători, Holidaynet e un ajutor de nădejde.

Niciun comentariu: