marți

MUSTAEV- pentru că merităm

Răspund provocării lansate de Paola și vă sugerez să faceți și voi la fel. Produsele MustaeV sunt preferatele mele în materie de cosmetice și dacă le vei încerca și tu, cu siguranță te vei îndrăgosti de ele.

N-ai auzit niciodată de MustaeV ?

MustaeV este un brand coreean care face furori printre blogger-ite. Cu o experienta de peste 60 de ani profesionisții MustaeV au pentru tine produse de machiaj, pensule și tot ce aveți nevoie pentru un make-up perfect, produse de cea mai bună calitate.
Eu folosesc de ceva timp fondul de ten, am devenit dependentă de el. Încerc, pe cât posibil, să folosesc produse cât mai bune, nu vreau să-mi încarc fața cu tot felul de imitații, la prețuri wow!
http://mustaevusa.com/shop/product.php?id_product=126
De obicei de la MustaeV folosesc Skinny Tint Foundation- nuanța beige. Este o nuanță puțin mai deschisă decât tenul meu, o folosesc pentru iluminare, deseori. Ce îmi place cel mai mult - că se uniformizează foarte bine după aplicare, nu încarcă porii. Preia, parcă, nuanța pielii, topindu-se efectiv. Bine, eu nici nu sunt de acord să-mi încarc foarte mult fața cu fondul de ten, folosesc de fiecare dată o cantitate foarte mică. Nu suport să-mi simt fața încărcată! Efectul final este, totuși, soft, mat și se menține fără probleme până seara, chiar dacă îl veți regăsi cu siguranță și pe ecranul telefonului. 

http://mustaevusa.com/shop/product.php?id_product=243Un alt produs care mi-a plăcut foarte mult a fost Maxi Volum Mascara- un rimel care oferă un volum surprinzător și un negru profund genelor. Când vine vorba de make-up, mascara este unul din cele mai populare produse cosmetice. Un mascara poate creea sau distruge un machiaj. Așa că vă sfătuiesc să vă alegeți cu grijă tipul de rimel pe care-l folosiți.
Acest rimel nu se întinde, nu se sfărâmițează și nici nu lipește genele -exact aceste lucruri m-au făcut să devin fan al acestui rimel.
Cu siguranță acestea sunt și așteptările tale de la un rimel, nu-i așa?
Aceste produse le folosesc cu plăcere și le recomand.
Voi ce produse MustaeV folosiți?

Niciun comentariu: