miercuri

Susține și tu campania ,,Fii treaz la volan!”

De curând am aflat cu plăcere despre această campanie națională realizată în parteneriat cu Poliția Română, FPSV- Fondul de Protecție a Victimelor Străzii, Radio România Actualități și APPA- Asociația Pentru Promovarea Asigurărilor ce se desfășoară în perioada 11 iulie-11 septembrie 2016.
Campania ,,Fii treaz la volan!” se axează pe mesaje-cheie menite să crească nivelul de conștietizare a riscurilor la care se expue oricine urcă la volan obosit sau se lasă distras de smartphone în timp ce conduce. Se pune un acceant deosebit și pe riscul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a diferitelor tipuri de medicamente.
Platforma treazlavolan.ro prezintă într-o formă structurată principalele elemente de care un șofer responsabil trebuie să țină cont, precum și statistici și studii din întreaga lume- care atestă importanța ce trebuie  acordată tuturor acestor aspecte.
Astfel că această campanie te încurajează să nu conduci obosit sau sub influența alcolului, să porți mereu centura de siguranță, să nu vorbești la telefon în timp ce conduci. O atenție deosebită trebuie să acorzi în trafic și bicicliștilor și motocicliștilor și să-ți adaptezi stilul de condus la calitatea drumurilor și a condițiilor meteo. Totdeauna, înainte de-a pleca la drum lung trebuie să verifici starea tehnică a mașinii tale. Mascotele acestei campanii (mașinuțele Ema și Teo) te ajută cu sondaje și concursuri deosebite având ca scop principal să transmită mesajul acestei campanii unui număr cât mai mare de șoferi, prin cât mai multe canale. 
Edotec Romania are chiar un concurs pentru bloggeri și un premiu pe care-l poți câștiga chiar tu! 
Campania este sustinuta și de nume celebre ca: George Ivașcu, Nicu Alifantis, Alexandru Petrovici, Dan Fințescu, DJ OLIX, Laurențiu Guran (ASHA Band) și Chinezu.
Dacă-ți pasă, contribuie și tu la diseminarea informațiilor!
FII TREAZ LA VOLAN! - ajută și tu ca acest mesaj să fie auzit în acestă vară, de câți mai mulți șoferi!

Niciun comentariu: