sâmbătă


Avantajele implementării sistemului de monitorizare GPS a flotei de vehicole - Nexus GPS Tracking

Nexus Electronics este o companie românească înființată în 2006 având ca activitate principală dezvoltarea de sisteme informatice pentru reducerea costurilor operaționale. Cele mai importante produse din portofoliu sunt sistemul de monitorizare prin GPS a flotelor de vehicule - Nexus GPS Tracking, aplicația Android pentru monitorizarea telefoanelor mobile - Nexus Locator și Zimplu CRM - o aplicație competitivă pentru managementul relațiilor cu clienții. 
Nexus GPS Tracking este un serviciu complex de monitorizare GPS a flotei de vehicule și a consumului de carburant; o tehnologie modernă și accesibilă, care poate ține sub control costurile operaționale generate de flote, care, deseori, pot reprezenta un procent însemnat din bugetul unei afaceri. Această monitorizare este eficientă atât pentru marile companii, cât și pentru persoanele fizice care vor să își știe în siguranță mașina personală.

Amintesc doar câteva din cele mai importante beneficii: reducerea costurilor operaționale cu flota auto, reducerea consumului de motorină, prevenirea furtului de carburant, optimizarea rutelor vehiculelor, îmbunătățirea serviciilor pe care le oferiți. Echipamentele Nexus instalate pe mașini înregistrează informații despre poziția pe hartă, viteza de deplasare, starea motorului sau consumult de motorină. Datele sunt transmise prin rețeaua GSM, folosind serviciul GPRS. Informațiile ajung pe serverele Nexus GPS Tracking, unde sunt prelucrate și stocate. Pentru accesarea acestor date și a rapoartelor generate ai nevoie doar de un calculator cu acces la internet, de pe care să te conectezi la GPS Tracking pe baza numelui de utilizator și a unei parole. Software-ul disponibil online nu necesită nicio instalare, având o interfață intuitivă, putând fi folosită extrem de simplu de către oricine. Toate aceste date - despre locații, activități și consumul de motorină sunt stocate pe toată perioada contractului, rapoartele despre aceste activități fiind afișate în timp real. (pentru raportul unui vehicul, pe o perioadă de 30 de zile, e nevoie de cel mult o secundă).

Tocmai de aceea peste 1000 de companii folosesc acest serviciu, ceea ce înseamnă peste 20.000 de vehicule monitorizate. 

Iată că ideile bune vin de unde nu te-aștepți! 

Dacă vrei o gestionare eficientă a flotei auto, cea mai fidelă soluție de monitorizare GPS și management flota auto este cu siguranță NEXUS GPS Tracking!

Niciun comentariu: