duminică

Colop la grădiniță

Prima zi de grădiniță. Copii frumoși, mame agitate și bunici îngrijorați. Și flori, multe flori, de parcă întreg universul florilor se instalase subit în acea sală de clasă. Și emoții, multe emoții la fiecare dintre noi, pici, mămici, bunici, până și doamna educatoare se agita de colo-colo emoționată. Credeți că eu nu aveam emoții?! Aveam și eu o groază de emoții, am roșit de fiecare dată când am atins mânuțele celor mici. Am zburat agitată de pe-o mânuță pe alta, oferind din sufletul meu mic, zâmbete colorate, tuturor celor prezenți. Am făcut cunoștință bucurându-mă de fiecare nume spus cu sfială... Alin, Gabi, Amalia, Iulian, Ana, Iustin... Nume superbe de copii frumoși. 
- Tu cum te simți astăzi? întreba doamna pe fiecare din micuți. Ești vesel? Ești trist, nedumerit sau preocupat?! Pune o ștampiluță pe desenul tău și toată lumea va fi... avertizată! Suntem aici să ne jucăm, să învățăm și să ne ajutăm unii pe alții!
Îmi place așa de mult la grădiniță! Iar acești copilași parcă sunt mai frumoși decât cei din seria trecută!!! Sau mi se pare mie... Și, parcă, totul devine mai distractiv când doamna ne cheamă și pe noi să-i ajutăm pe copii să învețe.
...o steluță, două, trei steluțe...
...o baghetă fermecată, două, apoi încă una, să le numărăm din nou, pe toate, câte sunt?
Și uite așa noi ne jucăm, ne distrăm, iar cei mici învață.

Să nu credeți că eu sunt o ștampilă - jucărie, ca cele pe care le folosesc copiii. Oh, nu... Eu sunt Colopștampila personalizată a clasei. Sunt o micuță ștampilă fantastică ce personalizează documente și lucrări ale grupei, arătând întregii lumi ce frumoși și pricepuți sunt copiii noștri. Am ștampilat fișe de lucru ce au participat la diferite concursuri, desene ale copiilor și cărți - cadou pentru cei mici de la doamna educatoare - amintiri frumoase pentru viitor. Și nu sunt singură, doamna educatoare mi-a adus, an după an, frați și surori care să facă mai plăcute activitățile zilnice. Ștampilele pentru copii sunt foarte potrivite pentru exercițiile de creativitate, cu ajutorul lor copiii pot decora și înfrumuseța felicitări/ desene/ lucrări pentru orice ocazie. Am observat că celor mici le place foarte mult să ștampileze și găsesc foarte distractivă această activitate.
Cu siguranță știți și voi că eu sunt cea mai ieftină și mai ușor de folosit, cea mai simplă dar și cea mai rapidă metodă de personalizare a unei game largi de documente și nu numai (gen colete, anvelope, tricouri, ambalaje alimentare, materiale din plastic, metal, etc). Dacă aveți nevoie de o ștampilă pentru personalizarea oricăror obiecte, acasă la mine, la Colop Romania, găsiți o vastă gamă de ștampile dar și servicii online care să vă ușureze munca și să v-o facă mai plăcută.
Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu: