sâmbătă

 

Artiști care îmi plac - trupa byron 

Trupa byron sărbătorește 10 ani de activitate printr-un turneu național


Știați, desigur, că primul concert a avut loc pe 1 Decembrie 2006 și de atunci trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite cât și la cele mai mari festivaluri și manifestări artistice. Trupa Byron este extrem de bine legată- profesionalismul, dedicația și comunicarea non-verbală fiind doar câteva din atributele lor care au făcut ca fiecare spectacol să fie inedit.
Trupa Byron organizează în această toamnă un turneu aniversar de 10 ani, incluzând numeroase spectacole în marile orașe ale țării. Pentru București, Timișoara, Cluj și Iași a pregătit show-uri deosebite cu invitați speciali și o componentă multimedia modernă și imersivă.
Biletele pentru concerte au prețuri speciale de pre-sale și s-au pus în vânzare pe iabilet.ro (pentru spectacolele de la Brasov, Timișoara, Iași și București) și pe biletmaster.ro (pentru evenimentul de la Cluj).

Ca să nu vă faceți alt program în această perioadă, aveți mai jos datele turneului:
21 octombrie 2016- în Cluj, Form Space
29 octombrie 2016- Timișoara, Sala Polivalentă CCIAT
4 noiembrie 2016- Constanța, Doors Club
5 noiembrie 2016- Galați, Daily Pub
11 noiembrie 2016- Iași, Casa de Cultură a Studenților
12 noiembrie 2016- Bacău, Berăria Valhalla
18 noiembrie 2016- București, Fratelli Studios
26 noiembrie 2016- Pitești, Hush Club


Până când îi vom revedea, să ascultăm cu sufletul acest amalgam de dureri și sentimente, și gânduri nerostite, și emoții, și trăiri uitate, și iubiri pierdute...

Niciun comentariu: