luni


Gazdă perfectă pentru musafirii neașteptați


Mi se întâmplă deseori să am oaspeți neașteptați care să stea și peste noapte, așa că, de fiecare dată, mă gândesc cu groază că nu prea am unde să-i culc. Recunosc că până acum m-am descurcat pentru că am avut un fotoliu extensibil super ,,inteligent” care m-a salvat din multe situații critice, dar care a cam îmbătrânit. Se vede că nu mai face față mult timp solicitărilor prea dese din partea noastră. Și, de ce să nu recunoaștem, și noi ne-am maturizat, la fel și prietenii noștri, care acum vin în vizită împreună cu copiii. Fotoliul din living a devenit prea mic chiar și pentru picii năzdrăvani ai amicilor mei.  Trebuia să mă gândesc la ceva mai mare, care însă să nu ocupe prea mult spațiu în living.
Fiind cel mai important spațiu din locuință pentru că aici ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber împreună cu prietenii și familia, tot în living își va face loc și noua mea piesă de mobilier care, cu siguranță, va crea o atmosferă plăcută și primitoare. Astfel că ne-am reorientat, căutând în locul fotoliului, un colțar extensibil, cochet, care să se transforme, pe timpul nopții, într-un pat extrem de confortabil. Colțarele sunt foarte practice, făcând multă economie de spațiu în cameră. În plus, este destul spațiu de relaxare pe canapea pentru mai multe persoane.
Ca să fii o gazdă perfectă trebuie să știi și tu să faci față provocărilor legate de primirea atât a musafirilor care și-au anunțat vizita, dar mai ales a musafirilor care te-au luat prin surprindere. Așa că, dacă nu ai o cameră specială pentru oaspeți, nu-ți rămâne decât să apelezi la o soluție de urgență - să improvizezi. Dacă și tu te gândești la fotolii sau canapele extensibile, încearcă să găsești un echilibru între frumusețe, design, preț și calitatea materialelor. 
Naturlich- mobilier und decoratiuni- are soluții practice de amenajare, având articole de mobilier realizate la standarde de calitate germană. Oferta Naturlich vine în întâmpinarea clienților cu servicii superioare de livrare, prețuri competitive pentru produse și, în special, prin oferirea unor soluții practice, estetice și inteligente de amenajare a încăperilor în funcție de nevoile clienților.
De ce să nu-i alegi pe cei mai buni!?

Niciun comentariu: