sâmbătă


Black Friday 2016 la accesorii pentru smartphone și tabletă



Black Friday ne oferă posibilitatea de a cumpăra la prețuri foarte bune o gamă extrem de diversificată de produse care îmbunătățesc enorm experiența de utilizare a dispozitivelor mobile în viața de zi cu zi. Fie că este vorba de huse, carcase, folii, carcase cu baterii externe, simple baterii externe, panouri de sticlă pentru protecția smartphone-urilor, genți pentru tablete și multe, foarte multe alte astfel de produse care cu ocazia Black Friday 2016 au parte de reduceri substanțiale ce în mod normal nu ar fi posibile.
Știm deja, din propriile experiențe sau din ale pritenilor apropiați, că orice investiție costisitoare trebuie protejată. Smart Protection este recomandarea mea pentru toate persoanele care sunt în căutarea unor articole de protecție a device-urilor pe care le dețin. Produsele Smart Protection îndeplinesc cele mai stricte criterii, în funcție de necesitățile clienților, indiferent de complexitate. 
https://www.smartprotection.ro/tempered-glass-ultra-smart-protection-apple-iphone-se/
Cea mai așteptată perioadă de promoții, și în cazul Smart Protection, este Black Friday. Au fost anunțate deja procente de discount semnificative și surprize pe măsura unui astfel de eveniment. Bineînțeles că n-am să pierd eu o astfel de ocazie și mi-am trecut deja în listă Folia Tempered Glass, cea mai bună protecție ,,anti-explozie” de pe piață. O protecție specială care are în componență sticlă tratată termic și chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor împotriva șocurilor și zgârieturilor absorbind efectiv impactul și păstrând în același timp calitatea maximă a rezoluției. În comparație cu foliile normale, sticla securizată oferă o suprafață delicată a display-ului, pentru a beneficia astfel de o experiență plăcută la fiecare utilizare a smartphone-ului. În cazuri extreme, dacă ajunge să se spargă, nu se dezintegrează în bucățele mici, ci rămâne compact, pentru siguranță. Deasemeni, poate fi foarte ușor înlocuită. Am făcut o alegere bună, nu?!
În cazul în care și tu îți dorești să investești în siguranța și protecția lucrurilor preferate, te sfătuiesc să vizitezi pe 18 noiembrie smartprotection.ro pentru a beneficia de prețuri mai mici decât oricând. Pentru a afla și alte informații de ultimă oră, accesați pagina de FaceBook Smart Protection.

Niciun comentariu: