sâmbătă

Vrei ca toți angajații tăi să se bucure de sărbătorile de iarnă? 

Fă-le o bucurie cu GiftIdea!

Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă. Ne gândim cu toții la cadouri, la Moș Crăciun, la momentele petrecute alături de familie și de cei dragi. Odată cu bucuria Sărbătorilor de iarnă vine și luna cadourilor în care toți ne vom bucura de atenția celor din jur, de evenimente dedicate acestor Sărbători și de multe, foarte multe cadouri. 
Antreprenorii se gândesc încă de luna trecută la cadourile/ primele pe care trebuie să le acorde angajaților de Crăciun. Deja în fiecare companie încep planurile de sărbători și se conturează ideile de cadouri pentru angajați sau cadouri de Crăciun pentru copiii salariaților. Acestea sunt exact bonusul tradițional de sărbători și, în mod sigur, va fi, ori o petrecere în jurul bradului, ori o ieșire în oraș sau o cină festivă la restaurant sau, poate, cadouri pentru copiii angajaților. Și tu ești în căutarea cadourilor corporate de Crăciun?

Coșurile cu bunătăți, atât pentru copii, cât și pentru adulți sunt foarte populare de sărbători, deoarece acestea pot fi umplute cu tot felul de bunătăți de nerefuzat: de la dulciuri, fructe confiate, sucuri naturale sau orice alte delicatese extrem de rafinate, în funcție de preferințe și buget.

cadouri de Craciun pentru copiii angajatilor
cadouri de Craciun pentru copiii angajatilor
Pentru că te cunosc destul de bine și știu că-ți dorești să faci cadouri pentru copiii salariaților, că timpul tău este destul de limitat și că nici nu prea știi ce să alegi pentru cei mici, am o propunere care ți se potivește ,,mănușă”. Poți rezolva foarte ușor problema cadourilor de Moș Nicolae pentru copii, fără drumuri prin magazine, fără multe bătăi de cap, nici măcar nu trebuie să pleci de la birou: cu o simplă vizită pe site-ul GiftIdea poți rezolva totul online, în mai puțin de-o oră. Aici ai la dispoziție un catalog complet de coșuri cadou de sărbători, atât pentru adulți, cât și cutii cadouri pentru copii.  


cadouri pentru copiii angajatilor
cadouri pentru copiii angajatilor
Prețurile sunt mai mult decât avantajoase la cadouri pentru copii mici (ele pornesc de la 12.99- prima imagine, 8 produse- până la 109.99 lei- a doua imagine, 17 feluri diferite de dulciuri). Toate produsele, se poate observa, sunt de cea mai bună calitate, extrem de fine și atent selecționate, de la cele mai renumite branduri. Alege varianta simplă și ieftină pentru afacerea ta: pachete dulciuri Crăciun de la Gift Idea pentru cele mai importante sărbători din an. Aplică cu încredere sfatul meu pentru a avea o relație de afaceri entuziasmată, durabilă și avantajoasă. Va fi, până la urmă, un gest profesionist și frumos din partea firmei ce ține la imaginea sa și care-și arată respectul nu numai față de colaboratorii săi, ci și față de angajați. Este foarte important ca cel care îți aduce profit să se simtă apreciat. Și pentru că lucrurile memorabile sunt unice, la Gift Idea poți personaliza aceste cadouri cu logo-ul tău.

Niciun comentariu: