vineri


Idei pentru distracție în familie


Activitățile de Halloween sunt un bun prilej de a sta cât mai mult timp cu familia, în general, dar mai ales cu copiii, pe care-i poți învăța o mulțime de lucruri noi. Te poți distra grozav alături de ei și seara ultimei zile de octombrie să devină una memorabilă.
Iată câteva idei de jocuri pe care le poți folosi pentru distracție maximă în familie.

Te poți transforma în mumie (igienică)
De ce ai nevoie?
Ai nevoie doar de una sau două role de hârtie igienică sau de hârtie creponată albă
Știu... Este o activitate care lasă ,,urme” iar în mintea ta este ,,Dar câtă dezordine va rămâne după ce ne vom juca!?” 
Eu te sfătuiesc să încerci să nu te gândești cât va dura să strângi hârtiile de pe podea, scopul jocului este crearea unei atmosfere de destindere, stimularea coeziunii și cooperării în familie, deci, e timpul să te simți și tu bine. Este un joc foarte distractiv și copilul tău va fi foarte încântat de transformarea unei persoane în mumie. 
Se aleg, mai întâi, mumia și înfășurătorul de mumie. Se stabilește de la început traseul pe care-l va parcurge mumia, fără ca bandajele să se rupă.
Jocul se desfășoară astfel: 
-înfășurătorii încep să bandajeze mumiile, excepție făcând capul, desigur, într-un timp cât mai scurt.
-mumiile vor parcurge traseul fără să-și rupă bandajul. În acest moment ar fi bine să avem și-un fotograf priceput pe-aproape, ca să imortalizăm cât mai multe momentele haioase din joc. Dacă la jocul vostru nu mai participă și alți copii, oferă-te tu să devii mumie, cu siguranță îți va cere, apoi, și piticul să se transforme!
Prinde mărul!
O altă activitate foarte îndrăgită de copii este culesul merelor cu gura din apă.
De ce ai nevoie?
Trebuie să pregătești un lighean mare, câteva prosoape (că doar nu vrei să uzi toată casa!), mere și multă îndemânare.
Este o idee pe care o poți pune în practică foarte ușor iar copilul tău va fi foarte încântat să se joace cu tine.
Umple ligheanul cu 3/4 apă și asează-l cu grijă peste prosoape. Acum poți pune merele în ligheanul cu apă, dar ai grijă că ele trebuie să nu fie înghesuite, ci farmecul jocului este să se miște cât mai mult. Există o singură regulă în joc: trebuie să culegi cât mai multe mere din apă cu gura, fără ajutorul mâinilor. Câștigă cel care reușeste să scoată primul mărul din apă. Nu uitați și aici de fotografii. Vor fi destule momente pe care veți dori să le revedeți.

Dacă ai decis să dai o petrecere pentru copii de Halloween la tine acasă trebuie să te asiguri că respecți principalele direcții de organizare ale unui astfel de party. În plus, trebuie să adaugi și puțină magie sau originalitate acesteia pentru a-ți suprinde toți micuții invitați. 
Iată câteva trucuri pentru o petrecere memorabilă!
Înainte de a te apuca să creezi meniul petrecerii sau decorațiunile pentru casă este foarte important să stabilești împreună cu piciul tău care va fi tema petrecerii: o casă bântuită, o peșteră misterioasă, casa lui Dracula, clubul vrăjitoarelor, noaptea vampirilor sau chiar un laborator inedit de științe. În acest fel veți putea anunța din timp toți invitații ca să-și pregătească și ei un costum potrivit cu ideea petrecerii.
Decorațiunile pentru casă le poți face chiar cu piciul tău, de dimineață. Dovlecii fac parte integrantă din tabloul oricărei petreceri de Halloween. Uimește-ți invitații cu inedite capodopere și alege să-ți personalizezi dovlecii de Halloween! Cu siguranță toți copiii vor fi încântați și invidioși pe ideile pe care le-ați avut.
Meniul trebuie să fie unul sănătos și gustos, deci să conțină gustări din multe legume și fructe. Ce-ai zice de niște degete de mort din cartofi fierți și suc de roșii, niște sandvișuri cu legume înspăimântătoare, o omletă fantomatică sau o vrăjitoare degerată din înghețată delicioasă și pălăria de cornet?!
Dacă nu vei pregăti și altceva în afară de mâncare și decorațiuni, copiii se vor plictisi foarte repede. Nu uitați de jocurile prezentate la început, ele pot transforma o simplă petrecere într-o mega-petrecere! 
Nu uita!
Ține camera de filmat și aparatul foto foarte aproape pentru a imortaliza și înregistra momente inedite din petrecere. În plus, poți uimi invitații distrându-te cu PartySnap
PartySnap reprezintă o activitate de divertisment pe baza fotografiilor realizate în locurile de desfășurare ale evenimentelor, deci chiar și la tine acasă. E un concept interesant de fotodivertisment care poate multiplica și amintirea momentelor frumoase ale copilăriei.
Fotografiile realizate de PartySnap se pot personaliza cu tematica evenimentului și copiii vor putea folosi direct caracteristicile acestuia pentru că nu e nimic foarte complicat, toate manevrele făcându-se la fel ca la telefoanele mobile cu ecran tactil. Se pot adăuga pe loc măști, haine, portrete, animăluțe haioase, se poate scrie sau desena direct pe ecran. Se pot deasemeni adăuga obiecte personalizate, după tipul de eveniment la care se participă. Nu rata această surprinzătoare experiență și, la venire sau la plecare, fă-le copiilor câte o fotografie imprimată pe care să le-o oferi ca amintire.
PartySnap poate creea cu ușurință emoții și amintiri la orice petreceri, nuntă sau botez, pensionări sau baluri de absolvire. Fotografia se poate imprima sau distribui pe Social Media: email, FaceBook, Twitter. 
De acum, ai grijă să petreci cu cap, nici un eveniment fără PartySnap!


Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu: