sâmbătă


Mergi la sigur cu Clausweb.ro!


Din multitudinea de oferte de găzduire disponibile pe piața online din România, alegerea unui serviciu de calitate nu este chiar o decizie ușoară. Există sute de oferte ale firmelor de găzduire web, mă întreb, însă, care este de fapt cel mai bun hosting? Există, oare, o anumită firmă capabilă să susțină fără echivoc potențialul site-ului vostru pentru a avea uptime de peste 99,9 % și vizitatorii voștri să se poată delecta de cea mai bună viteză de încărcare? Ai cumva o soluție de hosting de top care să ofere suport dedicat în vederea rulării a două sau mai multe site-uri? Știu că aceste întrebări ni le-am pus fiecare dintre noi la început de drum în mediul online.
Cel mai important este, cred eu, ca site-ul să aibă o viteză de încărcare foarte bună, să nu ,,cadă” iar suportul tehnic/general al site-ului să fie rapid și să ajute la rezolvarea oricărei probleme ivite. De aceea toți căutăm o firmă de hosting de calitate, un furnizor de servicii capabil să pună la dispoziție suport de specialitate, un uptime cât mai bun dar și servicii conexe adaptate tuturor necesităților.
Și, totuși, din multitudinea de firme de hosting, ce serviciu alegem? Ar trebui să fim foarte atenți și să nu picăm în plasa ofertelor de marketing diversificate, să alegem imediat  cel mai scăzut preț, așa cum nici cel mai ridicat preț nu face dovada certă a calității unui serviciu. Pentru a alege corect o firmă de hosting, trebuie să fii atent la câteva detalii/aspecte, generaliste, de altfel.
* Hosting cu uptime cat mai mare- ca să nu-ți ,,pice” site-ul când ți-e lumea mai dragă;
* Suport dedicat 24/24, 7/7- pentru ca problemele de hosting să fie rezolvate rapid și site-ul tău să fie mereu pregătit pentru a-și primi vizitatorii, asta va face ca și imaginea companiei de găzduire să fie una pe măsura suportului oferit;
* Locația server-ului influențează viteza de încărcare a site-ului- dacă majoritatea vizitatorilor site-ului vostru sunt din România, ideal ar fi să alegeți un pachet de hosting oferit pe un server găzduit în România;
* Prețul este, cu siguranță, foarte important pentru tine. Așa că alegerea unei firme de hosting trebuie gândită ca o afacere, ca orice alt serviciu de care poți beneficia în viața de zi cu zi sau în mediul online. Pune în balanță toate beneficiile oferite de firmă și trage o concluzie, raportându-te la prețul plătit. Important e să știi care-ți sunt necesitățile.
Căutând de zor un serviciu de găzduire stabil și performant, mi-a atras atenția Clausweb.ro. Firma  este partener acreditat ROTLD pentru înregistrare Domenii.RO. Este una din cele mai vechi firme de hosting din România care oferă servicii profesionale de Găzduire Web, Hosting Reseller, VPS Cloud Hosting, Servere Web, Cloud Hosting Service Provider- siguranță și stabilitate- cu peste 11 ani experiență. Clausweb îți pune la dispoziție certificate SSL în funcție de pachetul ales, cu valabilitate un an și criptare până la 256 biti. Pe lângă acestea, beneficiezi de programe antivirus și antispam, firewall, back-up al datelor zilnic, săptămânal sau lunar, și opțional, IP dedicat. 
Clausweb are un impresionant portofoliu de website-uri create și/sau găzduite; iar cei peste 10.000 de clienți beneficiază de serviciile unui personal cu o vastă experiență, foarte bine pregătit și antrenat care oferă tuturor clienților suport tehnic 24 ore/ 7 zile pe săptămână de înaltă calitate și profesionalism. Acest lucru rezultă din soluționarea unui număr mare de probleme complexe într-un timp foarte scurt.
Eu îi aleg pe cei mai buni! Tu?!

Niciun comentariu: