joi


Învață să câștigi din pariuri

De fiecare dată m-am întrebat dacă chestia asta cu pariurile este o glumă sau chiar există oameni care câștigă din această ,,joacă”. Oare se poate face profit pe termen lung din gambling? Cât de mulți bani se pot câștiga și mai ales cum trebuie să pariezi ca să fii sigur de un rezultat acceptabil?

Din ce în ce mai mulți români aleg să parieze, din diferite motive: e vorba fie de febra jocului, fie de mirajul câștigurilor sau șansa de a se îmbogăți peste noapte. Pariorii apelează la diverse variante pentru a da lovitura- își încearcă norocul la case de pariuri autohtone, care au însă agenții peste tot, joacă la case de pariuri online-unde au șansa de a câștiga bonusuri și jackpot-uri însemnate; sau joacă la loterii, cu speranța ghicirii combinației de numere care să îi îmbogățească.
Oricine își dorește să poată câștiga cu o sumă minimă investită premiul cel mare care să-i asigure stabilitatea finaciară de care avem cu toții atât de mare nevoie. Totuși, acest lucru se întâmplă destul de rar. 

Nu același lucru îl pot spune despre vărul meu, poate cel mai noroc om de pe pământ, cel puțin mie așa mi se pare! Nu e săptămână în care să nu se laude cu vreun câștig mai mare sau mai mic la pariuri. Nu am știut că este așa ușor până nu mi-a arătat proiectul PdP (piatadeponturi.ro). Acest proiect a fost înființat pentru a oferi suport în activitatea de pariere tututror celor care iau în serios această activitate și nu vor să devină veșnic cotizanți la bunăstarea caselor de pariuri. Vărul meu mi-a garantat că dacă vreau să câștig la pariuri să le urmez întocmai sfaturile, pentru că au cea mai bună strategie de pariuri pe care a întâlnit-o vreodată, și el nu e parior de ieri, de azi... Cu o echipă profesionistă de analiști sportivi pregătită la orice oră pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie, cu siguranță vei deveni și tu câștigător la pariuri. Păi, sincer, dacă este o certitudine, cine nu și-ar dori chiar acum să se îmbogățească?
Eu, una, m-am hotărât deja să citesc ghidul ,,Secretele pariorului de succes” și să învăț ce anume trebuie să fac ca să câștig din pariuri. I-am promis vărului meu că am să-mi păstrez atitudinea pozitivă, chair dacă nu voi câștiga de la început. Vorba lui, norocul nu este factorul principal care să-mi aducă câștiguri garantate, deși are totuși, partea sa de influență. 😁Așa că am hotărât că nu-mi voi alunga norocul printr-o atitudine negativă, ci dimpotrivă. 

Dacă n-ai pariat niciodată până acum, piatadeponturi.ro este cel mai bun loc din care poți începe să înveți tot ce trebuie să știi înainte de a plasa primul tău pariu. Acest site este unicul din România cu predicții sportive neafiliat al caselor de pariuri, ceea ce mi se pare foarte OK. Se știe că majoritatea caselor de pariuri încasează un comision de 20-30% din pierderile tale, deci interesul lor va fi ca tu să pierzi cât mai mult, nu!? Parteneriatul cu piatadeponturi.ro propune câștiguri de ambele părți, oferindu-ți patru mari secțiuni care-ți pot aduce profit imediat:
* biletul zilei unde vei găsi recomandări însoțite de staking plan cu mize procentuale;
* provocări lunare bazate pe sisteme de pariere profitabile;
* tips & facts - articole de analiză amplă a tuturor meciurilor din competițiile de top ale Europei, plus multe alte evenimente din alte sporturi, însoțite de ponturi de pariere și staking plan;
* free tips - o secțiune unde vei găsi articole gratuite care reprezintă mostre ale muncii acestei echipei profesioniste de analiști sportivi.

Misiunea site-ului este de a oferi produse și servicii - într-un cuvânt,  ponturi pariuri - special create pentru iubitorii de sport, într-un mediu relaxat și  în condiții de deplină siguranță. 

Aici nu vei învăța să pariezi, dar ai certitudinea că vei învăța să câștigi din pariuri!

Niciun comentariu: