joi


La Femme Coquette de Black Friday

Motto: ,, Femeile fără bijuterii sunt frumoase 
ca cerul fără stele”- Valeria Mahoc

La Femme Coquette ne oferă anul acesta reduceri prețioase de Black Friday la bijuterii. Pasionații de shopp-ing pot profita acum de reduceri substanțiale la bijuteriile preferate între 18 și 30 noiembrie, în limita stocurilor disponibile. Eu deja mi-am făcut o listă cu bijuteriile dorite, pentru că s-au anunțat reduceri de până la 40% la peste 300 de produse. Oferta site-ului va avea reduceri la toate categoriile de produse, din toate colecțiile: la inele, brățări, cercei, coliere, bijuterii fanteziste sau pandantive fie ele decorate sau nu, cu pietre prețioase sau semiprețioase. Aceste reduceri bijuterii din argint sunt semnificative astfel încât accesoriile preferate la care am jinduit vreme îndelungată, de Black Friday devin accesibile oricărui buget.
Mie îmi plac bijuteriile de orice fel pentru că ele fac diferența într-o ținută, indiferent cât de simplă sau de sofisticată ar fi aceasta. Majoritatea designer-ilor sunt de părere că mai multe podoabe înseamnă mai mult efect. Dacă vrei să arăți mereu perfect, fără a depune prea mult efort, un accesoriu bine ales te poate ajuta foarte mult. Pentru a arăta mai bine, majoritatea persoanelor cumpără haine după ultima modă, însă, cum ar fi dacă aș spune că o bijuterie bine aleasă îți poate schimba radical ținuta? Pentru aceasta nu trebuie decât să-ți alegi cu atenție piesa de rezistență a ținutei tale preferate.
Se știe că bijuteriile de calitate sunt de cele mai multe ori destul de scumpe, așa că este foarte important să profiți de ofertele promoționale din magazine iar Black Friday-ul de anul acesta promite să aducă cele mai bune prețuri și la bijuterii.
La Femme Coquette are o colecție remarcabilă de bijuterii lucrate cu gust și pasiune, în stil preponderent romantic sau decorate cu marcasite și perle, cu un aer vintage dar, totodată, nobil.
Dacă-ți plac bijuteriile mari, complicate, la fel de mult cum îmi plac și mie, ar fi indicat să le porți la haine care au linii simple. Cel mai bine ar fi să poziționezi podoaba exact în zona spre care vrei să fie îndreptată atenția. Dacă vrei ca efectul să fie maxim, limitează-te la o singură bijuterie, altfel, imaginea de final va fi mult prea ,,împopoționată”.
Dacă podoaba pe care ai ales-o îți place în mod deosebit, acest lucru se va vedea, pentru că o vei purta cu plăcere și mândrie, în caz contrar, efectul nu va fi cel scontat. Recunosc că îmi plac foarte mult bijuteriile masive, dar foarte rar mi-am permis să le port pentru că mie îmi place să arăt cât mai natural. Totuși, un colier masiv cu un sacou mi se pare superstilat și deosebit de convenabil. Nu arată ca și cum ai fi stat ore în șir în fața oglinzii și imaginea este totuși naturală și în același timp, neobișnuită. Nu este obligatoriu, deci, să porți fustă și pantofi cu toc pentru a-ți permite o astfel de extravaganță- un colier masiv! Și am înțeles cu timpul că nu este obligatoriu să purtăm bijuterii mari doar la evenimente foarte solemne, ele pot fi purtate cu lejeritate și pe deasupra unei cămăși sau pe un pulover, și, în ciuda tuturor conceptelor de modă, stil și gust, arată chiar foarte bine.

Bijuteriile pot reprezenta și cea mai bună alegere pentru cadourile de sărbători pe care le pregătești pentru persoanele dragi, așa că dacă ești vei căuta reduceri inele sau coliere, pandantive, etc. cu siguranță vei găsi ceea ce cauți grație diverselor ofertelor de Black Friday. Vei putea cumpăra bijuteriile la cel mai bune prețuri și astfel îi poți impresiona pe cei dragi cu cele mai interesante cadouri, pentru că o bijuterie reprezintă o investiție pe termen lung, mai ales dacă este realizată dintr-un material prețios.
În ultimii ani bijuteriile s-au vândut foarte bine în mediul on line așa că la sfârșitul acestei luni nu trebuie decât să urmărești ofertele La Femme Coquette, din confortul casei tale și bucuria de a avea bijuteria preferată va fi de neegalat.

Tu de unde-ți vei cumpăra bijuterii de Black Friday?

Niciun comentariu: